Vježba za ubijanje masti kod kuće bez opreme

1
Vježba za ubijanje masti kod kuće bez opreme

Tražite jednostavan trening za brzo skidanje nekoliko kilograma? Ovaj trening za ubijanje masti bez opreme može se izvesti za manje od 20 minuta.

Ne treba vam skupa oprema za teretanu ili odjeća da biste došli u formu. Ne trebate čak ni članstvo u teretani ili posljednju trendovsku e-knjigu koju promoviraju slavne osobe.

Sve što trebate da biste bili u formi je učinkovita rutina vježbanja koja odgovara vama i vašem rasporedu. Stoga pogledajte ovaj trening za ubijanje masti!

Vježba za ubijanje ukupne tjelesne masti

Ovaj program se zove “trening za ubojicu masnoće” jer (da, pogodili ste!). sagorijeva neželjenu masnoću na autopilotu. I uključuje svaki mišić u vašem tijelu.

Pogledajmo dakle šest vježbi koje ne zahtijevaju nikakvu fitnes opremu niti puno prostora. Tako možete vježbati u bilo kojoj prostoriji vašeg doma.

1. Trčanje na mjestu (90 sekundi)

Ova vježba je toliko osnovna da ne zahtijeva nikakav opis. Samo trčite na mjestu minutu i pol. Ovo se smatra zagrijavanjem za vaš trening za ubijanje masti.

Također, ova vježba za cijelo tijelo djeluje kao aktivni odmor između serija jer nakon završetka serije nema stvarnog odmora.

2. Visoki udarci koljena (60 sekundi)

Ovo je modificirana vježba trčanja na mjestu gdje uglavnom ciljate na trbušne mišiće. Ali ne brinite, cijelo tijelo će osjetiti opekotinu!

Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da izvučete maksimum iz ove vježbe:

  • Koljena moraju doći sve do kukova;
  • Stisnite trbuh kako biste zahvatili svoju jezgru tijekom cijele vježbe;
  • Držite prsa podignuta i leđa ravno;
  • Pazite da podignete koljena, a ne ruke dolje.

3. Modificirane križne utičnice (45 sekundi)

Ovo je vježba Jumping Jacks, ali s zaokretom (zapravo, križanje nogu). Umjesto da spojite noge pri slijetanju, prekrižite stopala naprijed i nazad.

Da biste dodali dodatnu poteškoću i angažirali trbušne mišiće, držite ruke skupljene iza glave. To je to. Radite to minutu, a zatim skočite na sljedeću vježbu.

4. Skoči kosi zaokret (60 sekundi)

Jako ćete se zabaviti radeći ovu vježbu! Znam da sam uistinu imao. Podsjetilo me na školu i fizičko. Bila su to neka zabavna vremena!

U svakom slučaju, evo kako napraviti ovu vježbu:

  1. Stojeći sa skupljenim nogama, podignite ruke u visinu ramena, a ruke ispred prsa.
  2. Držeći prsa okrenuta prema naprijed, poskočite stopalima i zapešćima udesno, pustite stopala da se otežu samo na trenutak prije nego što skočite nogama natrag ulijevo.
  3. Nastavite skakati naprijed-natrag punu minutu.

5. Udarci zadnjicom (60 sekundi)

Sada je vrijeme da “izudarate vlastitu guzu”. Ne, doslovno.

Udarci zadnjicom su kardio vježbe koje jačaju tetive koljena i gluteusa. Da biste ih izveli, samo trčite na mjestu i podignite pete kako biste dodirnuli ili gotovo dodirnuli guzu.

To je tako lako. Vidite, ovaj trening za ubijanje masti zabavan je i jednostavan način spaljivanja sala i toniranja mišića.

6. Jumping Jacks (60 sekundi)

Svi znaju ovu vježbu. Ali ako ste stvarno novi u fitnesu, evo kako pravilno izvesti Jumping Jacks:

  1. Stanite uspravno sa rukama sa strane i spojenim stopalima.
  2. Skočite, razdvojite noge i ruke iznad glave pomičući ih lučnim pokretom.
  3. Vratite se u početni položaj. Ponavljajte ovaj pokret minutu.

Kada je prva serija gotova, ponovite krug još dva puta bez odmora između vježbi ili serija. Zapravo se ne trebate odmarati jer ćete dobiti nekoliko minuta aktivnog odmora dok trčite u mjestu.

Zato zapamtite, cijeli trening za ubijanje masti sastoji se od 3 serije po 6 vježbi za sagorijevanje masti. Odmora uopće nema, ne treba vam nikakva oprema, a ovaj trening možete raditi gdje god želite.

Kao što možda već znate, trening za sagorijevanje masti vrlo je učinkovit samo ako je prehrana zdrava. Stoga svakako upakirajte ovaj program vježbanja s dijetom koja se temelji na proteinima kako biste potaknuli metabolizam i omogućili topljenje masti.

Video za vježbanje ubojice masti

Evo videozapisa o vježbanju koji vizualizira pokrete i pravilan način za to:

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar