Veg Bloom Nutrients – GROZINEGROZINE

Φίλτρο νερού για το σπίτι HydroLogic Eco Spring

Veg Bloom Nutrients

Η υδροπονική έρευνα προσφέρει ένα αληθινό πρόγραμμα ενός βήματος

Έρευνα υδροπονικής φυτικής άνθισης

Τα εξειδικευμένα θρεπτικά συστατικά των καλλιεργειών έχουν μόλις κάνει ένα κβαντικό άλμα προς τα εμπρός, ένα άλμα που έχει δημιουργηθεί εδώ και δεκαπέντε χρόνια από Veg Bloom Nutrients με Hydroponic-Research Incγια να είμαστε ακριβείς.

Κάθε τόσο κάτι μπαίνει στο υδροπονικό, το θερμοκήπιο και το τοπίο εσωτερικής ανάπτυξης που αλλάζει τον τρόπο που κάνουμε τα πράγματα για πάντα. Τα φίλτρα άνθρακα είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού σε σχέση με τις γεννήτριες όζοντος που χρησιμοποιούσαν οι καλλιεργητές για να διατηρήσουν την ποιότητα του αέρα στους χώρους καλλιέργειας πριν από μια δεκαετία. Δεν βλέπουμε πολλά από αυτά πια, σωστά;

Γιατί; Επειδή οι καλλιεργητές βρήκαν κάτι που έκανε τη δουλειά:

  1. καλύτερα,
  2. πιο συνεπής,
  3. ευκολότερη,
  4. για λιγότερα χρήματα

Δύσκολο να συζητηθεί εάν μια τεχνολογία που σχετίζεται με την ανάπτυξη φυτών πληροί αυτό το είδος κριτηρίων.

Όσον αφορά τα θρεπτικά συστατικά των καλλιεργειών, σχεδόν οποιοσδήποτε έχει εδώ και καιρό γνωρίζει ότι είναι επιφυλακτικός από τη διαφημιστική εκστρατεία. Ενώ τόσες εταιρείες θρεπτικών συστατικών καλλιεργειών και συναφή προϊόντα έχουν έρθει και παρέρχονται, υπάρχουν μερικά μόνιμα πρότυπα ποιότητας στα οποία συνεχίζουν να βασίζονται οι καλλιεργητές. Αυτές οι συνθέσεις λιπασμάτων τείνουν να είναι υγρές φόρμουλες – το ίδιο με τα πρόσθετα.

Για να λέμε την αλήθεια, μόλις πρόσφατα θα σας λέγαμε με μεγάλη βεβαιότητα ότι αυτός ήταν ο τρόπος: χρησιμοποιήστε προδιαλυμένα διαλυτά θρεπτικά συστατικά σε πολλές διαφορετικές φόρμουλες, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε ένα πρόγραμμα σίτισης.

Τώρα περιμένετε ένα λεπτό! Έχουμε ξεπεράσει αυτό τώρα – σκεφτείτε το: οι καλλιεργητές γνωρίζουν το φυτό-στόχο τους και μεγάλο μέρος της έρευνας για την υδροπονία και την καλλιέργεια χωρίς έδαφος έχει πραγματοποιηθεί σε σύγχρονα περιβάλλοντα καλλιέργειας και αίθουσες καλλιέργειας – γιατί πρέπει να ανακατεύεστε και να παίζετε χτυπήσει ή χάσετε για πολλές καλλιέργειες να καλέσετε σε ένα πρόγραμμα σίτισης; Αυτό είναι απόλυτο πλεονασμό σε αυτό το σημείο, αν και δημιουργεί περισσότερες πωλήσεις για προϊόντα.

Σε έναν κήπο μικρής κλίμακας, αυτό μπορεί να είναι εντάξει. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιούνται μεγαλύτερες ποσότητες υλικών λιπασμάτων για να αναπτυχθούν σε μεγαλύτερη κλίμακα (όπως είναι η τάση), αυτό απλά δεν είναι μια οικονομικά αποδοτική προσέγγιση. ούτε είναι αναγκαστικά αποτελεσματικό για εργασία, ανάμειξη, εφαρμογές ή ακόμα και αποδόσεις.

Η Veg Bloom Nutrients πέρασε την τελευταία μιάμιση δεκαετία αναθεωρώντας, επανασχεδιάζοντας και τώρα τελικά κυκλοφόρησε προς πώληση στο κοινό έναν νέο τρόπο δράσης. Από τις εμπειρίες μας από τη δοκιμή των προϊόντων τους στους δοκιμαστικούς κήπους μας, πιστεύουμε ότι έχουν πραγματικά κάτι εδώ—ίσως με τον τρόπο που μπορεί να κάνουμε όλοι τα πράγματα από εδώ και πέρα, ως έννοια στη διατροφή των καλλιεργειών.

αποτελέσματα των θρεπτικών συστατικών της ανθοφορίας των λαχανικών

Να τι είναι διαφορετικό:

  1. Τα προγράμματα True One Step Feeding, η ίδια φόρμουλα χρησιμοποιείται και στις δύο φάσεις Veg και Bloom (εξ ου και το όνομα του προϊόντος) και περιέχει ένα πλήρες φάσμα συστατικών που λειτουργούν συνεργιστικά μαζί, δεν χρειάζονται πρόσθετα, αν και προσφέρουν βιολογικό δομικό ριζών και ενισχυτικό μεγέθους ως επιλογές. Σχεδιασμένο για καλλιεργητές που γνωρίζουν τη δύναμη που έχουν τα καλά θρεπτικά συστατικά των καλλιεργειών για τα πιθανά αποτελέσματά τους.
  2. Αναμειγνύεται σε σκόνη, εξοικονομεί χρήματα στη μεταφορά και επιτρέπει την εύκολη και σταθερή αποθήκευση, μειώνοντας την αλλοίωση, τη μόλυνση κ.λπ. ενώ βελτιώνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής
  3. Όχι μόνο απλά υλικά λιπασμάτων, αυτό είναι διαφορετικό – στην πραγματικότητα. Αυτό που μας έκανε να βρούμε είναι ότι για τόσο καιρό θεωρούσαμε τα λιπάσματα σε σκόνη ως απλά ακατέργαστα συστατικά – όχι ως έτοιμες φόρμουλες. Θα μιλήσουμε περισσότερα για τη γενική ιδέα και τα στοιχεία σχεδίασης και σύνθεσης με περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω—προς το παρόν, κατανοήστε ότι πρόκειται για βιοϋλικά σε ορισμένες περιπτώσεις, περισσότερο σαν σκόνες που μπορεί να βρείτε σε ένα κατάστημα υψηλής ποιότητας παρά με χύμα λιπάσματα από έναν προμηθευτή γεωργικών προϊόντων.
  4. Κάθε Φόρμουλα Ένα Βήμα έχει ερευνηθεί και τελειοποιηθεί σε πολλές γενιές δοκιμών προϊόντων για να λειτουργήσει ΜΕ τα επιλεγμένα μέσα καλλιέργειας και το νερό που έχετε στη διάθεσή σας—ένα μεγάλο μέρος των καλλιεργητών παιχνιδιών που χάνουν θηράματα συνήθως πρέπει να αναλάβουν με μεγάλο κόστος και θυσιάστε εγκαίρως για να καλέσετε τις περισσότερες σειρές προϊόντων.

λίπασμα veg bloom

Επεξηγημένες φόρμουλες Veg Bloom:

RO/SOFT-αυτή η ονομασία ετικέτας VegBloom ταιριάζει με φιλτραρισμένα αποθέματα νερού ή πηγές μικρότερες από 150 ppm TDS

TAP/HARDαυτός ο χαρακτηρισμός της ετικέτας VegBloom θα σας επιτρέψει να παράγετε καλλιέργειες υψηλής ποιότητας με αυτό που η ιστορική υδροπονική σοφία θα αποκαλούσε πηγές νερού χαμηλότερης ποιότητας

HDΦόρμουλα «προστέθηκε τεχνολογία» VegBloom Nutrients, που περιέχει μερικούς ενισχυτές που ταιριάζουν καλύτερα σε καλλιέργειες που αναπτύσσονται σε συστήματα υδροπονίας ανακυκλοφορίας, όπως η καλλιέργεια νερού ή η κοκοφοίνικα. Τα ιδανικά επίπεδα παροχής νερού είναι 150 ppm

ΒΡΩΜΙΚΟΣ-Το VegBloom Nutrients απαντά στους καλλιεργητές που χρησιμοποιούν μίγματα χώματος ή τύρφης ή μείγματα αυτών. Τυπικά το πότισμα με το χέρι ή η αποστράγγιση σε κήπους, π.χ. δοχεία, υπερυψωμένα κρεβάτια ή για εξωτερικούς χώρους σε φυσικά περιβάλλοντα

+ΖΩΗωφέλιμα μικρόβια με ένα ευρύ φάσμα ποικιλότητας που έχουν δοκιμαστεί και έχουν αποδειχθεί ότι δημιουργούν υγιέστερα φυτά που έχουν μεγαλύτερα ριζικά συστήματα. Όλα αυτά μεταφράζονται σε πιο πεινασμένα και διψασμένα φυτά που μπορούν δυνητικά να παράγουν περισσότερα.

μέγεθος άνθισης λαχανικών

The Brains Behind Veg Bloom Nutrients Formulations

Μιλήσαμε με τον Chris, τον ιδρυτή της εταιρείας και τον κύριο γκουρού σκευασμάτων στην Hydroponic-Research Inc για να μάθουμε τι ενέπνευσε αυτή τη νικητήρια ιδέα για τη διατροφή των καλλιεργειών και τα σκευάσματα – και λίγο για τα μυστικά του τρόπου δράσης των Veg Bloom Nutrients καθώς και ένα πρόγραμμα σίτισης καλλιεργειών σε σκόνη ενός μέρους.

GZ-Για να προχωρήσουμε στο κυνήγι, είναι προφανές ότι είστε ένας πολύ έξυπνος τύπος με εξειδικευμένες γνώσεις. Από πού αντλήσατε την έμπνευσή σας και τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξανασκεφτείτε τα εξειδικευμένα προγράμματα σίτισης των καλλιεργειών;

Κρις-Ο μπαμπάς μου. Ήταν ηλεκτρολόγος μηχανικός και πολύ έξυπνος άνθρωπος. Είναι ενδιαφέρον ότι μεγαλώνοντας, όταν ασχολούταν με την κηπουρική, μπόρεσα να συνδεθώ μαζί του — τότε ήταν πιο ήσυχος με τις σκέψεις του. Πραγματικά με ενέπνευσε και με ενέπνευσε. Επεκτείνοντας τους ορίζοντές μου, άρχισα να ερευνώ διπλώματα ευρεσιτεχνίας που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στην υδροπονία. Όχι απαραίτητα πράγματα που φτιάχτηκαν απευθείας για την υδροπονία, αλλά η τεχνολογία που μπορούσα να δω ότι διασταυρώνονται πιθανότητες για κάτι τέτοιο δεν χρησιμοποιούνταν επί του παρόντος σε καμία από τις φόρμουλες που είχαμε διαθέσιμες.

GZ-Ενδιαφέρων. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι οι φόρμουλες σας είναι φτιαγμένες για να λειτουργούν ΜΕ ό,τι υπάρχει στα κοινά αποθέματα νερού αντί να υποθέτουμε την απόλυτη καθαρότητα.

Κρις-Ναι είναι αλήθεια! Κανονικά μπορεί να έχετε ανεπιθύμητες αντιδράσεις με υλικά λιπασμάτων και ακαθαρσίες όπως ο σίδηρος ή το ασβέστιο που βρίσκονται στα αποθέματα νερού. Μου πήρε πολλά χρόνια και πολλές ανακατασκευές, έρευνες, δοκιμές και λάθη, αλλά νιώθω ότι ξεπέρασα αυτό το παλιό εμπόδιο με μερικά από τα «διασταυρούμενα» συστατικά μου. Τα πράγματα μου παίζουν ωραία με άλλα στοιχεία. Το νερό είναι ένα πολύτιμο αγαθό και πιστεύω σε μια φιλοσοφία του τύπου «σπατάλη δεν θέλω». Το Σαν Ντιέγκο είναι το μηδέν για να μάθετε να καλλιεργείτε υδροπονικές καλλιέργειες με οριακό νερό της βρύσης—ήταν 15 χρόνια στην κατασκευή, αλλά είναι εδώ τώρα!

GZ-Είδαμε τα αποτελέσματα και τείνουμε να συμφωνούμε μαζί σας. Αξίζετε την αναγνώριση για ό,τι έχετε κάνει—θαυμάζουμε τη νέα σας προσέγγιση με φρέσκα μάτια. Τόσα πολλά αντίγραφα των αντιγράφων εκεί έξω? πήγες και έκανες κάτι τελείως διαφορετικό — και λειτουργεί!

Κρις-Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ξεκίνησα να το κάνω αυτό για μένα και για μερικούς φίλους πριν από πολύ καιρό. Ήμουν άρρωστος και βαρέθηκα να πληρώνω πάρα πολλά για υδρογονάνθρακες που χρειάζονταν επίδεσμοι. Μου φάνηκε αστείο, οπότε έπιασα δουλειά. Έχει περάσει πολύς δρόμος από την πρώτη μου παρτίδα Tap Hard πριν από δεκαπέντε χρόνια (για ιδιωτική χρήση), αλλά δεν θα άλλαζα τίποτα. Οι βασικές μου φιλοσοφίες όσον αφορά τη δημιουργία τύπων είναι η επάρκεια και η διαθεσιμότητα—Έμαθα να κάνω τις μορφές των θρεπτικών συστατικών να χορεύουν προς τις κατευθύνσεις που χρειάζονται, αντί να προσπαθώ να κολυμπήσω ανάντη, αντί να υποθέτω τέλειες συνθήκες νερού και ριζικής ζώνης.

GZ-Η απόδειξη είναι στα αποτελέσματα, σίγουρα. Είμαστε πραγματικά εντυπωσιασμένοι. Συγχαρητήρια και σας ευχόμαστε συνεχή επιτυχία και ανάπτυξη. Παρακαλώ, μην σταματήσετε ποτέ να καινοτομείτε. κάνετε καταπληκτικά πράγματα μέσω της Hydroponic-Research Inc. Ανυπομονούμε να δούμε τι θα ακολουθήσει.

άνθιση λαχανικών +ζωή

Πού μπορώ να πάρω τα θρεπτικά συστατικά του Veg Bloom για να δοκιμάσω;

Διατίθεται στον τοπικό σας προμηθευτή υδροπονίας ή στο Διαδίκτυο

Μεταπωλητές (Μόνο χονδρική) Επικοινωνία: [email protected]


Ετικέτες: υδροπονική έρευνα, veg and bloom, veg bloom, vegbloom

Leave a Reply

Your email address will not be published.