Super Sprouter Review – GROZINEGROZINE

Φίλτρο νερού για το σπίτι HydroLogic Eco Spring

Super Sprouter Review

Δίσκοι, Καπάκια & Ψάθα για Πολλαπλασιασμό Φυτών Premium. Αξίζουν τα χρήματα;

Αυτή την Ανοιξιάτικη Εποχή Φύτευσης αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε ένα Super Sprouter Review. Το Super Sprouter είναι η επωνυμία δίσκων πολλαπλασιασμού φυτών, ένθετων, θόλων, θερμαντικών χαλιών και χειριστηρίων που χρησιμοποιούνται από τους καλλιεργητές για την εκκίνηση των σπόρων, την ριζοβολία μοσχευμάτων και την εγκατάσταση νεαρών φυτών. Όταν πρόκειται για αγορά αυτών Ανοιξιάτικη Φύτευση βασικά, είναι δυνατό να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα και να αγοράσετε γενόσημα – θέλαμε να δούμε αν άξιζε τα πρόσθετα δεσμά για να γίνει premium στην κριτική μας Super Sprouter.

Εκτός από την εξοικονόμηση ενέργειας, τα αποτελέσματα είναι καλύτερα—θερμαίνετε τον σπόρο ή κόβετε πιο άμεσα, και από κάτω θερμαίνετε όλο τον αέρα γύρω του με την ελπίδα ότι τα μοσχεύματα ή τα βύσματα σπόρων θα ζεσταθούν στη βέλτιστη θερμοκρασία που επιθυμείτε.

φυτρώνουν σιταρόχορτο

Πάνω από: Βλαστάρι Σιταρόχορτο

Super Sprouter Review, Clear Cut Tray System

ο Clear Cut Tray System είναι μια καινοτόμος ιδέα. Στην κορυφή, ένας ψηλός, σφιχτός θόλος καθαρής υγρασίας με ρυθμιζόμενους αεραγωγούς. Κάτω από έναν στιβαρό μαύρο δίσκο βάσης 1020 (δηλαδή, τυπικός επίπεδος παιδικός σταθμός, χωρίς τρύπες) με ένα διάφανο δίσκο εισαγωγής που έχει οπές αποστράγγισης.

Λοιπόν, ποιο είναι το Big Deal – είναι ένας δίσκος, σωστά;

Το ωραίο με αυτόν τον συγκεκριμένο δίσκο σε σύστημα δίσκων που μας άρεσε πολύ είναι ότι μπορείτε να επιθεωρήσετε νεαρά και αναδυόμενα ριζικά συστήματα χωρίς να ενοχλείτε τα ευαίσθητα νεαρά φυτά. Δεν χρειάζεται καν να σηκώσετε τον θόλο υγρασίας. Απλώς ανασηκώστε το διάφανο ένθετο, με τον θόλο ακόμα ανοιχτό, ακριβώς έξω από τον δίσκο βάσης και μπορείτε να δείτε αν έχουν αναδυθεί νέες ρίζες από μοσχεύματα ή αν είναι ώρα να τοποθετήσετε τα βύσματα σπόρων σας στο επόμενο στάδιο. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να ελέγξετε και να βεβαιωθείτε ότι τα σπορόφυτα ή τα μοσχεύματα δεν βρίσκονται σε αυτόνομο νερό στο κάτω μέρος του δίσκου. ένα κοινό σημείο εισόδου για τη νόσο των ριζών όταν τα νεαρά ριζικά συστήματα κάθονται σε ζεστό νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

δίσκος στο σύστημα δίσκου

Super Sprouter Review, Χτισμένη στιβαρή και σφιχτή εφαρμογή

Οι δίσκοι, οι θόλοι και τα ένθετα Super Sprouter είναι τα πιο στιβαρά με τα οποία έχουμε ξεκινήσει ποτέ φυτά, στην πραγματικότητα – και ελπίζουμε να μας πιστέψετε αν πούμε ότι είναι ΠΟΛΛΑ φυτά σε ισάριθμες περιπτώσεις χρησιμοποιώντας στάνταρ εξοπλισμό στήριξης από μια μεγάλη γκάμα προμηθειών πηγές. Οι θόλοι και οι δίσκοι παρέχουν πλήρη σφράγιση, δεν υπάρχουν υπερυψωμένες περιοχές από ατέλειες στα πλαστικά που είναι κοινά με άλλα που χρησιμοποιήσαμε και επιτρέπουν τη διαφυγή της υγρασίας ή την είσοδο ανεπιθύμητων εντόμων. Εκτός από έναν επιπλέον γενναιόδωρο εσωτερικό όγκο αέρα, οι θόλοι είναι αρκετά στιβαροί ώστε να μπορείτε να στοιβάζετε πολλούς δίσκους, πλήρως κορεσμένους με υγρασία, ο ένας πάνω στον άλλο – το δοκιμάσαμε τρία ψηλά και δεν παρατηρήσαμε σημάδια λυγισμού. Αυτό καθιστά το χειρισμό και την αποστολή μεγαλύτερων όγκων μοσχευμάτων ή δενδρυλλίων με ρίζες παιχνιδάκι χωρίς να ανησυχείτε για την καταστροφή του πολύτιμου φορτίου που περιέχουν.

Οι ίδιοι οι δίσκοι βάσης είναι εξαιρετικά στιβαροί και μπορούν να αγοραστούν ως στάνταρ, διπλού πάχους και ακόμη και τριπλού πάχους. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα να σηκώσουμε έναν δίσκο με κορεσμένα βύσματα με το ένα χέρι σε αυτούς τους δίσκους χωρίς να υποχωρεί ο δίσκος Super Sprouter, να σκίζει και να στέλνει πολύτιμα και ευαίσθητα νεαρά φυτά στο πάτωμα – εάν πολλαπλασιάζετε φυτά για μεγάλο χρονικό διάστημα Ξέρεις ότι συμβαίνει αυτό. και είναι εφιάλτης να βλέπεις τη σκληρή δουλειά σου να καταστρέφεται καθώς τα στελέχη σπάνε όταν χτυπούν στο κατάστρωμα αφού χυθούν από έναν αδύναμο δίσκο που έσκισε.

στιβαροί δίσκοι πολλαπλασιασμού

Super Sprouter Review, Heat Mats & Controller

Η εφαρμογή ομοιόμορφης και ήπιας θερμότητας από τον πυθμένα είναι ένας εύκολος και χαμηλής ενέργειας τρόπος βελτίωσης των αποτελεσμάτων κατά την ριζοβολία μοσχευμάτων ή την έναρξη των σπόρων. Στο θερμοκήπιό μας, αυτό ισχύει ιδιαίτερα κατά το πρώτο μέρος της καλλιεργητικής περιόδου. Η ισχύς ή η ενέργεια που χρειάζεται για να θερμανθεί ολόκληρος ο όγκος αέρα του θερμοκηπίου για ιδανικές θερμοκρασίες διάδοσης για να διατηρηθούν ζεστοί οι κύβοι εκκίνησης ή τα σφαιρίδια μέσα στους θόλους και τους δίσκους πολλαπλασιασμού είναι πολύ μεγαλύτερη από τη διατήρηση μέτριων θερμοκρασιών αέρα και την εφαρμογή θερμότητας κάτω από τα στρώματα θερμότητας διάδοσης. Εκτός από την εξοικονόμηση ενέργειας, τα αποτελέσματα είναι καλύτερα—θερμαίνετε τον σπόρο ή κόβετε πιο άμεσα, και από κάτω θερμαίνετε όλο τον αέρα γύρω του με την ελπίδα ότι τα μοσχεύματα ή τα βύσματα σπόρων θα ζεσταθούν στη βέλτιστη θερμοκρασία που επιθυμείτε.

Στην κριτική μας Super Sprouter, δοκιμάσαμε το Δύο πατάκια δίσκου.

Μας άρεσαν αυτά τα χαλάκια γιατί ταιριάζουν τέλεια στο τυπικό μας δίσκο 4′ X 8′ και μπορούσαν να συνδεθούν με αλυσίδα εύκολα και με ασφάλεια. Μπορέσαμε να συνδέσουμε Οκτώ χαλάκια μαζί και να τα λειτουργήσουμε όλα με έναν ελεγκτή θερμοκρασίας. Εάν αλλάξουν οι ανάγκες σας και χρειάζεστε δύο διαφορετικές ζώνες θερμοκρασίας, δεν υπάρχει πρόβλημα, απλώς αποσυνδέστε το τμήμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για μια άλλη ρύθμιση θερμοκρασίας και προσθέστε μια άλλη Ψηφιακός έλεγχος θερμότητας ματ. Σημειώστε ότι το μάρτυρα διαθέτει ένα γενναιόδωρο σφραγισμένο ανιχνευτή θερμοκρασίας που μπορείτε να εισάγετε απευθείας στο μέσο πολλαπλασιασμού σας – θα επιτρέψει στον έλεγχο να διατηρήσει την ακριβή θερμοκρασία που επιθυμείτε ακριβώς κατά τη σπορά ή το μέσο ριζοβολίας. Αυξάνει εύκολα τη θερμοκρασία κατά 10 βαθμούς F ή καλύτερα σε σχέση με το περιβάλλον και για πολύ μικρή ισχύ (ειδικά σε σχέση με την προσπάθεια θέρμανσης ολόκληρου του όγκου του αέρα του θερμοκηπίου).

Super Sprouter Review, Πρόσθετες Σκέψεις

Αυτοί οι δίσκοι και οι θόλοι αξίζουν εύκολα τα επιπλέον 50 σεντς ή για ένα κομμάτι, ειδικά αν σκοπεύετε να τα ξαναχρησιμοποιήσετε. Στην πραγματικότητα, αυτά είναι κατασκευασμένα τόσο στιβαρά, που είναι απίθανο να χρειαστούν αντικατάσταση για αρκετό καιρό. Ακόμη και υπό συνθήκες ισχυρού φυσικού με συμπληρωματικό φωτισμό στο θερμοκήπιό μας, δεν έχουμε δει σημάδια ραγίσματος, ξεθωριάσματος, εύθραυστου κ.λπ. Συνολικά μια πολύ καλή αγορά, ειδικά αν θέλετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στη μεταφορά ή τη δημιουργία υγιεινών μεταμοσχεύσεων σε σύγκριση με το χειρισμό τους δίσκους σας έναν έναν καθαρά και με τα δύο χέρια. Στην πραγματικότητα, μετά τη χρήση αυτών των δίσκων Super Sprouter, οι θόλοι και τα ένθετα που έχουμε δοκιμάσει στο παρελθόν απλά δεν πρόκειται να μετρήσουν πια, π.χ. θα χαλάσουν μόλις δοκιμάσετε αυτούς τους ναύλους έναντι του τυπικού ναύλου. Το μόνο πράγμα που μπορούμε να πούμε ως αρνητικό είναι ότι οι πολύ χοντροί δίσκοι χάνουν μερικά χιλιοστά χώρου στο εσωτερικό του δίσκου, επομένως ορισμένα τυπικά ένθετα μπορεί να ταιριάζουν λίγο πιο σφιχτά από πριν – κάτι που στην πραγματικότητα δεν είναι μεγάλη υπόθεση και επιπλέον , το Super Sprouter προσφέρει μια ποικιλία από δίσκους κυψελών που έχουν σχεδιαστεί για να εφαρμόζουν τέλεια στο εσωτερικό.

Τριπλός παχύς δίσκος super sprouter

Super Sprouter Clear Cut Tray in Tray System, Μέση τιμή δρόμου (USD):

Τριπλός παχύς δίσκος βάσης: 4,25 $

Clear Cut Dome 7 ιντσών: 6,50 $

Εκκαθάριση δίσκου εισαγωγής: 2,75 $

Διπλό Heat Mat: 52,00 $

Ψηφιακός έλεγχος θερμοκρασίας: 45,00 $

Ετικέτες: κριτικές πολλαπλασιασμού, δίσκοι πολλαπλασιασμού, super sprouter

Leave a Reply

Your email address will not be published.