RoundlyX pregled | Automatski investirajte u kripto

4
RoundlyX pregled | Automatski investirajte u kripto

Zainteresirano je više investitora nego ikad petljajući se u kriptovalute sada. Ali mnogi od nas nemaju tone dodatnog novca za kupnju digitalne imovine na veliko.

S OkrugliX, ne morate imati veliku količinu novca za ulaganje. Umjesto toga, možete kupiti kriptovalutu s prikupljanjem iz svog rezervnog novca.

RoundlyX pruža priliku da s vremenom polako gradite svoj udio u digitalnoj imovini. Evo što trebate znati o tvrtki.

RoundlyX logotip
 • Iskoristite svoj rezervni kusur za kupnju kriptovalute
 • Pregledajte svoju imovinu u svim klasama
 • Automatska kupnja digitalne imovine

Roundup Crypto Investments, praćenje imovine

Pregledi, ponavljajuća ulaganja, brze kupnje

Što je RoundlyX?

Andrew Elliott i Will Trible osnovao RoundlyX 2017. Namjera je bila stvoriti platformu u kojoj bi korisnici mogli zaokružiti svoje kupnje i koristiti sredstva za kupnju kriptovaluta.

Osnivači su izjavili da je cilj tvrtke postati Mint.com digitalne imovine. Time žele reći da žele olakšati povezivanje s drugim računima kako bi vizualizirali sva vaša digitalna ulaganja na jednom mjestu.

Što nudi?

Jeste li zaintrigirani konceptom RoundlyX-a? Evo što tvrtka ima za ponuditi.

Proračunski prihvatljivi načini ulaganja u kriptovalute

Može biti izazov izdvojiti sredstva investirati u kriptovalute redovito. Uostalom, imate puno drugih troškova za pokrivanje. No RoundlyX preuzima odgovornost redovitog ulaganja u kriptovalute umjesto vas.

Nakon što povežete svoje račune i postavite svoje postavke, vaš portfelj kriptovaluta stalno će rasti uz pomoć vaše rezervne sitnice. Svaki put kada obavite kupnju, usluga će zaokružiti vašu kupnju na najbliži dolar i uložiti razliku.

U suštini, možete odabrati postaviti i zaboraviti ovu strategiju ulaganja u kriptovalute. Ali vaš proračun neće biti prevelik za izgradnju klase imovine. Ovo je vrlo slično aplikacijama poput Acorns ili Stash učiniti, ali za kriptovalute umjesto dionica.

Pristup usrednjavanja troškova dolara

OkrugliX koristi pristup prosječnog troška u dolarima za ulaganje vaših sredstava. Vaš rezervni kusur će se nakupljati sve dok ne dosegne određeni prag. U tom trenutku, RoundlyX će krenuti naprijed kako bi izvršio kupnju, bez obzira na cijenu po kojoj se vaše odabrane valute prodaju u tom trenutku.

Prosjek troškova u dolarima oko X

Recimo da želite uložiti u Bitcoin svaki put kada vaš saldo dosegne 25 USD. Ako Bitcoin padne u odnosu na zadnji put kada ste u njega uložili, vaših 25 dolara će vam kupiti više dionica. S druge strane, ako je Bitcoin porastao na vrijednosti, vaših 25 dolara će vam kupiti manje djelomičnih dionica.

U prosjeku dolarskih troškova na ovaj način izravno je suprotno pristupu „tržišnog vremena“. Aktivni trgovci će vjerojatno radije provoditi tehničku analizu kako bi pokušali predvidjeti uspone i padove tržišta. Ali ako planirate zadržati svoja ulaganja u kriptovalute tijekom dugoročnog razdoblja, tada vam prosječna cijena u dolarima može pomoći da izbjegnete „paraliza analize“, ili panično prodaju tijekom tržišnih padova.

Želite li saznati više o usrednjavanju troškova u dolarima? Pogledajte ovaj dio koji uspoređuje razlike između prosječenja u dolarima i pristupa paušalnog iznosa.

Integracije s pouzdanim Exchange računima

RoundlyX radi s nekoliko postojećih burzi za sigurno izvršenje trgovanja. Sve kupljene kriptovalute bit će pohranjene u odabranoj podržanoj burzi. To znači da RoundlyX neće imati izravan pristup vašoj kriptovaluti.

Mnoge od najpopularnijih razmjena mogu se integrirati s RoundlyX. Nekoliko opcija uključuje Voyager Coinbase, Kraken i Okcoin.

Pregledajte fondove na svim platformama

RoundlyX olakšava pregled svih vaših kriptovaluta na svim vašim povezanim računima na razmjeni. Tvrtka također planira proširiti vaše gledište u bliskoj budućnosti. Uskoro ćete moći pratiti i svoje zalihe, štednju i ručno dodanu imovinu.

RoundlyX praćenje imovine

Postoje li naknade?

Ako radite s RoundlyXom, trošak je 1 USD mjesečno (12 USD godišnje). Ali možete uživati ​​u besplatnom probnom periodu od 30 dana kako biste vidjeli sviđa li vam se prije nego što platite uslugu. Imajte na umu da ćete vjerojatno i dalje snositi naknade za trgovinu s povezanih burzi na kojima se izvršavaju vaše trgovine.

Kako se RoundlyX uspoređuje?

RoundlyX podsjeća na aplikacije za ulaganje u dionice kao što je Žir ili Spremište. Ako želite izgraditi portfelj dionica, tada će jedna od ovih aplikacija biti prikladnija opcija. Ali ako ste zainteresirani za izgradnju portfelja kriptovaluta, RoundlyX je dobar izbor.

Ako vam nije potreban rezervni alat za promjenu koji će vam pomoći uštedjeti za vaša ulaganja u kriptovalute, vjerojatno biste trebali raditi s mjenjačnicom kao što je Coinbase direktno. Eliminacijom RoundlyX-a kao posrednika, uštedjet ćete 12 USD godišnje u naknadama.

Kako mogu otvoriti račun?

Možete se prijaviti za RoundlyX račun izravno na web stranici. Prvo ćete morati navesti svoje ime, e-poštu i zemlju. Osim toga, morat ćete stvoriti korisničko ime i lozinku.

Nakon što je račun stvoren, vrijeme je da povežete svoj bankovni račun ili karticu uz pomoć Plaida. Ove informacije omogućuju RoundlyX-u da zapravo zaokruži vaše kupnje i iskoristi razliku.

Osim toga, morat ćete povezati svoj račun za mjenjačnicu kriptovaluta. RoundlyX će izvršiti trgovine putem burze.

Trenutno se na svoj RoundlyX račun možete prijaviti samo putem web preglednika. Međutim, tvrtka nedavno rekao da će mobilna aplikacija biti njegovo sljedeće veliko uvođenje.

Je li sigurno i sigurno?

Sigurnost je uvijek veliko pitanje kada radite s kriptovalutom. Ali RoundlyX nikada neće imati pristup imovini u vašim burzama kriptovaluta. Dakle, sigurnost vaše digitalne imovine stvarno je u rukama vaše razmjene.

Osim toga, RoundlyX koristi Plaid za sigurno povezivanje vaših podataka o kupnji. Plaid koriste mnoge vrhunske financijske institucije uključujući American Express, Venmo i Chime.

Kako mogu kontaktirati RoundlyX?

Možete se obratiti RoundlyXu s pitanjima putem njihov online kontakt obrazac. Osim toga, tvrtka je na Twitteru @RoundlyX.

Rijetke mogućnosti kontakta mogu za neke biti zabrinjavajući znak. Tvrtka također još nema profil s Trustpilot ili Better Business Bureau (BBB).

Da li je vrijedno toga?

Ako tražite način s malo održavanja za stabilnu izgradnju svoje digitalne imovine, RoundlyX je korisno rješenje. Možete postaviti aplikaciju i dopustiti joj da preuzme uzde izgradnje kripto portfelja umjesto vas.

Ali ako želite koristiti praktičniji pristup, onda RoundlyX neće biti pravi za vas. A ako vam ne trebaju rezervni pregledi promjena koji će vam pomoći u uštedi, možda bi vam bilo bolje da otvorite račun na jednoj od naših omiljenih kripto burzi i samo postavite ponavljajuća ulaganja.

Provjerite RoundlyX ovdje >>

Značajke RoundlyX

Roundup kripto ulaganja, praćenje imovine

Coinbase, Voyager, Kraken, Okcoin itd.

 • Pregledi
 • Ponavljajuća ulaganja
 • Brze kupnje

Ništa putem RoundlyX-a, ali povezane burze će naplaćivati ​​naknade.

 • Kripto
 • Dionice (uskoro)
 • Uštede (uskoro)
 • Ručno dodana imovina (uskoro)

Pristup web/Desktop računu

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar