OpenGrow GroLab Review – GROZINEGROZINE

Φίλτρο νερού για το σπίτι HydroLogic Eco Spring

Αναθεώρηση OpenGrow GroLab

Ένα έτος δοκιμής θερμοκηπίου, αυτοματισμός ανάπτυξης υπολογιστών

Μετά από σχεδόν 12 μήνες συνεχούς χρήσης θερμοκηπίου του ελεγκτή αυτοματισμού χώρων ανάπτυξης που βασίζεται σε υπολογιστή OpenGrow GroLab, είμαστε σίγουροι ότι προσφέρουμε την ακόλουθη Ανασκόπηση OpenGrow GroLab σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να υιοθετήσει αυτοματισμό υπολογιστών που βασίζεται σε υπολογιστή στην αναπτυσσόμενη επιχείρησή του.

Εκτός από το υλικό, όπως και οτιδήποτε άλλο που βασίζεται σε υπολογιστή, το λογισμικό και η υποστήριξη για την εκτέλεση του υλικού είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της εξίσωσης. και οι έλεγχοι των χώρων ανάπτυξης που βασίζονται σε υπολογιστή δεν έχουν αποδειχθεί εξαίρεση.

Ένα θερμοκήπιο μπορεί να είναι ένα σκληρό περιβάλλον για τα ηλεκτρονικά, οπότε αν κάτι αντέχει τις θερμοκρασίες, την υγρασία και τις συσκευές υψηλότερης ισχύος που ενεργοποιούμε ή απενεργοποιούμε για να καλλιεργήσουμε τις καλλιέργειές μας, το πιθανότερο είναι ότι θα λειτουργήσει και για εσάς, είτε μεγαλώνετε σε εσωτερικούς χώρους κάτω από φώτα είτε σε θερμοκήπιο.

opengrow grolab powerbot

Εκτός από το υλικό, όπως και οτιδήποτε άλλο που βασίζεται σε υπολογιστή, το λογισμικό και η υποστήριξη για την εκτέλεση του υλικού είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της εξίσωσης. και οι έλεγχοι των χώρων ανάπτυξης που βασίζονται σε υπολογιστή δεν έχουν αποδειχθεί εξαίρεση.

Εάν θέλετε περισσότερο υπόβαθρο σχετικά με την πραγματική εγκατάσταση στον πραγματικό κόσμο και τι ελπίζαμε να κερδίσουμε από την προσθήκη Αυτοματισμός ανάπτυξης με ελεγχόμενο υπολογιστήδιαβάστε και διαβάστε το προηγούμενο άρθρο μας.

υδροπονικές ντομάτες

Εγκατάσταση

Πρώτον, δεν είμαστε καθόλου ειδικοί υπολογιστών εδώ. Αρκεί να έχετε μια πλατφόρμα που βασίζεται στα Windows 10 ή καλύτερα το λογισμικό από OpenGrow είναι εύκολο να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας και να λειτουργήσει. Δεν διαφέρει από οποιαδήποτε κοινά προγράμματα ή εφαρμογές που μπορεί να θέλετε να εκτελείτε. Οπτικά ρέει επίσης καλά.

Λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο πολυπλοκότητας που λαμβάνετε από το υλικό για την εκτέλεση αυξανόμενων εργασιών αυτοματισμού, ήταν σχετικά εύκολο να κάνετε τις συσκευές να μιλούν μεταξύ τους. Το GroNode είναι ο κόμβος που επικοινωνεί με άλλες συσκευές ελέγχου OpenGrow, σε αυτήν την περίπτωση το PowerBot, το οποίο αναμεταδίδει την τροφοδοσία On ή Off σε τέσσερις εξόδους 110/120V στα 1200 Watt (πρίζες 240V διατίθενται επίσης για έως και 2400 Watt απευθείας)

Το GroNode συνδέεται στο δρομολογητή σας και σε ένα τροφοδοτικό, στην περίπτωσή μας αυτό παραμένει έξω από το θερμοκήπιο, στην περίπτωσή μας σε απόσταση περίπου 24 ποδιών (κοντινό κτίριο). Το PowerBot συνδέεται σε ένα τροφοδοτικό στο θερμοκήπιο. Σημειώστε ότι αυτό βρίσκεται στο μικρό άκρο της διεκδικούμενης εμβέλειας – έτσι μπορείτε να διανύσετε πολύ μεγαλύτερες αποστάσεις με καθαρή οπτική γωνία.

Ο υπολογιστής αναπτύσσει τις επικοινωνίες αυτοματισμού

Το PowerBot μπορεί να χειριστεί απευθείας ταχύτητα έως και 1200 watt, κάτι που είναι εντάξει για τους περισσότερους χομπίστες. Ωστόσο, δεδομένου ότι χρησιμοποιούμε φώτα λειτουργίας, θερμάστρες και άλλες συσκευές υψηλότερης έντασης ρεύματος, τα βύσματα τροφοδοσίας από το PowerBot συνδέονται με κυκλώματα υψηλότερης έντασης ρεύματος που χρησιμοποιούν κουτιά ρελέ — τα βύσματα 120 V κλείνουν μεμονωμένα κυκλώματα τροφοδοσίας 220/240 V.

υδροπονικές καλλιέργειες τροφίμων θερμοκηπίου

Το GroNode παραμένει συνδεδεμένο με το PowerBot μέσω Ραδιοσυχνότητας. Αρχικά, είχαμε κάποια προβλήματα με την παραμονή συνδεδεμένων λόγω ραδιοσυχνοτήτων από άλλες συσκευές που είχαμε στην άμεση περιοχή. Ωστόσο, η διεπαφή στο άκρο του λογισμικού μας επέτρεψε να επιλέξουμε μεταξύ πέντε διαφορετικών καναλιών RF μεταξύ των συσκευών για να παραμείνουμε συνδεδεμένες. Ως επί το πλείστον, αυτό θα διορθώσει τυχόν προβλήματα συνδεσιμότητας ραδιοσυχνοτήτων και το σύστημα έχει εύλογη καλή εμβέλεια για τις περισσότερες τοποθεσίες.

υδροπονικά λουλούδια

Λειτουργία του Συστήματος Αυτοματισμού OpenGrow GroLab

Ένας απίστευτος βαθμός ευελιξίας έχει σχεδιαστεί σε αυτό το σύστημα, και ωστόσο παραμένει πολύ φιλικό προς τον χρήστη. Εφόσον γνωρίζετε τι θέλετε να κάνουν οι συσκευές σας στο αναπτυσσόμενο περιβάλλον, το GroLab καθιστά πολύ εύκολο να λειτουργούν όλα πολύ ομαλά, ακόμα κι αν απαιτείτε πολύ υψηλό επίπεδο πολυπλοκότητας και έξυπνες εντολές.

Είναι πάντα ευχάριστο να χρησιμοποιείτε ένα κομμάτι εργαλείου ανάπτυξης που μπορείτε να πείτε ότι έχει σχεδιαστεί από κάποιον που πραγματικά γνωρίζει κάτι για την ανάπτυξη – για παράδειγμα έναντι μιας εταιρείας “κι εγώ” που μπορεί να μην ξέρει τίποτα για την ανάπτυξη ενώ ειδικεύεται στον αυτοματισμό – το σύστημα GroLab γεφυρώνει όμορφα αυτά τα δύο σχολεία. Μην υποτιμάτε πόσο σημαντικό είναι αυτό. πιστεύουμε ότι είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά που προσφέρει το GroLab.

Το διαδικτυακό εκπαιδευτικά βίντεο που διατίθενται από το OpenGrow.pt αξίζουν τον κόπο. μπορούν να σας βοηθήσουν να επωφεληθείτε περισσότερο από το σύστημά σας GroLab, π.χ. συντονισμός, ρύθμιση προτεραιοτήτων (για να βελτιστοποιήσετε τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργούν περισσότερες από μία εντολές στην ίδια συσκευή).

Ωστόσο, μόνο η εκτέλεση των βασικών είναι πραγματικά φιλική προς το χρήστη και δεν απαιτεί πολύ από τον χρόνο σας—απλώς ξέρετε τι θέλετε να κάνει το σύστημα για εσάς και ορίστε τους συναγερμούς, τις ειδοποιήσεις και τα χρονοδιαγράμματα για κάθε συσκευή που θέλετε να ελέγχετε. Το σύστημα GroLab μπορεί να διευκολύνει την ξεκούραση για εσάς. Αυτός είναι σίγουρα ένας τομέας όπου δείχνει ότι τα μυαλά πίσω από το OpenGrow γνωρίζουν ένα ή δύο πράγματα για την ανάπτυξη.

OpenGrow GroLab Review, Τελικές εμφανίσεις και Σημειώσεις

Σταδιακά εφαρμόσαμε τον Πλήρη Αυτοματισμό του θερμοκηπίου μας για την υδροπονία, δηλαδή να μάθουμε να ελέγχουμε μία πτυχή ή βύσμα τη φορά αντί να αλλάζουμε όλα τα συστήματά μας κατά τη διάρκεια της νύχτας και να απομακρυνόμαστε. Το OpenGrow μπορεί να προσφέρει άμεση υποστήριξη εάν θέλετε να ρυθμίσετε τον πλήρη έλεγχο αμέσως από το κουτί, π.χ. προγραμματισμένο εκ των προτέρων, συνδέστε το και απομακρυνθείτε. Πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο να γνωρίσετε συστήματα που ελέγχουν την ανάπτυξή σας πολύ καλά προτού παραδώσετε πλήρως την τύχη της καλλιέργειας σας σε οποιαδήποτε συσκευή—άρα κάντε λίγη υπομονή.

Το σύστημα έχει αποδώσει έως και, σε ορισμένους τομείς, ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, από όλες τις πτυχές, συμπεριλαμβανομένου του υλικού, του λογισμικού και της υποστήριξης για το OpenGrow GroLab Review.

Από αυτούς τους τρεις τομείς, θα θέλαμε να δούμε λίγη ενίσχυση στο υλικό. Είναι όμορφα σχεδιασμένο και λειτουργικό, ωστόσο, το αναπτυσσόμενο σύμπαν μας μπορεί να είναι λίγο τραχύ και χαοτικό – τα στιβαρά χαρακτηριστικά κατασκευής βοηθούν στην αποφυγή προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν από αυτές τις συνθήκες.

Μήνες μετά την επίλυση των αρχικών μας προβλημάτων συνδεσιμότητας ραδιοσυχνοτήτων για την ανασκόπηση του OpenGrow GroLab, η συνδεσιμότητα ραδιοσυχνοτήτων σταμάτησε εντελώς. Λάβαμε μια μονάδα αντικατάστασης μέσα σε λίγες μέρες και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα από τότε.

αεροπονικές ρίζες βασιλικού

Περισσότεροι βαθμοί απονέμονται στην κριτική μας για το OpenGrow GroLab για τον αρθρωτό και εξαιρετικά αναλώσιμο χαρακτήρα του σχεδιασμού και της ιδέας. Μπορείτε να προσθέσετε όσα PowerBots χρειάζεστε, ελέγχοντας διαφορετικά δωμάτια, σε veg and bloom όλα από μια τακτοποιημένη και κατανοητή διεπαφή.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε εξελιγμένα χειριστήρια για CO2, άρδευση, παρακολούθηση και δοσολογία θρεπτικών ουσιών και πολλά άλλα—σχεδόν οτιδήποτε χρειάζεστε για να ελέγξετε το αναπτυσσόμενο σύμπαν σας μπορεί να αυτοματοποιηθεί και να γίνει εύκολο να ελέγχεται από τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα OpenGrow. Σημειώστε επίσης, για τους σκοπούς της κριτικής μας για το OpenGrow GroLab, ότι μπορείτε να εργαστείτε απευθείας με το OpenGrow και να τους ζητήσετε να σχεδιάσουν και να προγραμματίσουν ένα πολύ περίπλοκο ή βασικό σύστημα για εσάς από τις ενότητες που προσφέρουν—είναι εύκολο να εργαστείτε και να κατανοήσετε τις ανάγκες σας. με βάση τις εμπειρίες μας.

Η δυνατότητα χαρτογράφησης των δεδομένων σας (για παράδειγμα θερμοκρασίας σε καθορισμένο αριθμό ημερών) μέσω εξαγωγής σε υπολογιστικό φύλλο από τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων μπορεί να είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για τους καλλιεργητές. θα εξαρτηθεί από την κατανόηση και την εργασία με προγράμματα όπως το Excel. Και πάλι, η ομάδα υποστήριξης του OpenGrow μπορεί να σας βοηθήσει και εδώ.

Φυσικά, μπορείτε να έχετε το σύστημα GroLab σας να σας ειδοποιεί όταν προκύπτουν προβλήματα ή όταν γίνεται υπέρβαση των καθορισμένων σημείων μέσω email.

υδροπονικός βασιλικός nft

Grozine OpenGrow GroLab Κριτική: 4,5/5 αστέρια

Θα συνιστούσαμε το OpenGrow σε οποιονδήποτε θέλει να υιοθετήσει την αυτοματοποίηση υπολογιστών στο δωμάτιο καλλιέργειας ή το θερμοκήπιό του που έχει κάποιο επίπεδο τεχνολογικής γνώσης. Διαφορετικά, μπορείτε ακόμα να τα πάτε καλά εάν είστε έτοιμοι να επενδύσετε λίγο χρόνο στην καμπύλη μάθησης (θα μπορούσαμε να πούμε ότι για οποιαδήποτε τεχνολογία υψηλότερου επιπέδου μπορεί να θέλετε να υιοθετήσετε και να βασιστείτε).

Οφέλη:

-πιο υγιεινές καλλιέργειες, αισθητή διαφορά στην παραγωγή από πιο ελεγχόμενο περιβάλλον

– εξοικονομεί χρόνο, ιδιαίτερα την τακτική παρακολούθηση και τους ελέγχους. εύκολο να δείτε τι συμβαίνει από τον υπολογιστή, π.χ. θερμοκρασία, υγρασία, εξαερισμός, θέρμανση, ψύξη, κ.λπ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ έχει ρυθμιστεί η διεπαφή για την προσθήκη καμερών επίσης

-σε σύγκριση με την αγορά όλων των αναλογικών χειριστηρίων για την εκτέλεση παρόμοιων εργασιών με το GroLab (αν και με λιγότερη πολυπλοκότητα), το GroLab έχει καλή αξία όσον αφορά την τιμή

-Εξοικονομεί χρήματα στην ενέργεια, γιατί μπορείτε να «εκπαιδεύσετε» τις συσκευές σας να συνεργάζονται και να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά, δηλαδή το σύστημα ψύξης και θέρμανσης δεν θα έρχονται σε σύγκρουση.

-Ασυναγώνιστη υποστήριξη και αρκετά φιλική προς το χρήστη, δεδομένου ότι μπορείτε να ελέγξετε κάθε πτυχή της ανάπτυξής σας από έναν υπολογιστή εξ αποστάσεως από οπουδήποτε στον κόσμο. ανυπολόγιστα οφέλη από αυτή την άποψη

Οχι τόσο πολύ:

Μια πιο βελτιωμένη κατασκευή θα ήταν ευπρόσδεκτη, αν και η υπάρχουσα σχεδίαση λειτουργεί και μοιάζει με ένα ρολόι υψηλής ποιότητας – δεν θα παραλείψετε ούτε δευτερόλεπτο, απλώς χειριστείτε το προσεκτικά.

Ετικέτες: computer grow automation, grolab, υδροπονικός αυτοματισμός, opengrow, powerbot

Leave a Reply

Your email address will not be published.