Nutrient Starter Kit – GROZINEGROZINE

Φίλτρο νερού για το σπίτι HydroLogic Eco Spring

Nutrient Starter Kit

Επιτυχία τροφοδοσίας καλλιεργειών, έγινε πιο εύκολη.

Όταν ψάχνετε για ένα κιτ εκκίνησης θρεπτικών συστατικών καλλιέργειας, οι επιλογές μπορεί να φαίνονται συντριπτικές. Υπάρχουν πολλές επωνυμίες διαλυμάτων θρεπτικών συστατικών και ένας αυξανόμενος αριθμός εταιρειών που προσφέρουν εξειδικευμένα λιπάσματα υδροπονίας και καλλιέργειας χωρίς χώμα αναπτύσσουν πλήρη προγράμματα σίτισης για εβδομαδιαίες οδηγίες σχετικά με την ποσότητα και το πότε θα χρησιμοποιηθούν.

υδροπονική μέντα

Ακριβώς όπως κάθε συνταγή, όταν πρόκειται για ένα κιτ εκκίνησης θρεπτικών συστατικών καλλιεργειών, τα καλύτερα ξεκινούν με ποιοτικά συστατικά και το κρατούν απλό. Κάπως σαν τα πιάτα με την υπογραφή του Jamie Oliver «πέντε υλικά ή λιγότερα» – πολύ χορταστικά, εύκολα στην προετοιμασία και υγιεινά.

elite κιτ εκκίνησης θρεπτικών ουσιών master κήπου

Θα ρίξουμε μια ματιά σε δύο διαφορετικούς τύπους κιτ εκκίνησης θρεπτικών συστατικών. Επειδή χρησιμοποιήσαμε αυτά τα φυτικά θρεπτικά συστατικά και συμπληρώματα καλλιέργειας για μια περίοδο ετών στο θερμοκήπιό μας στο Grozine, μπορούμε να σας δώσουμε μερικές πρακτικές πληροφορίες για το τι είναι καλό και μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να αναζητήσετε όταν ψωνίζετε για ένα υψηλής ποιότητας κιτ εκκίνησης θρεπτικών συστατικών που μπορεί να σας δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς να κάνει τα πράγματα υπερβολικά περίπλοκα. ειδικά αν είναι η πρώτη σου προσπάθεια. Έχουμε δοκιμάσει όλα αυτά τα υλικά στις ντομάτες, τα αγγούρια, το βασιλικό, το λάχανο, το σπανάκι και τα αιθέρια έλαια μας, όπως το Scotch Spearmint και είχαμε μεγάλη επιτυχία. ακόμα και σε φορτωμένο πρόγραμμα.


Ακολουθούν μερικά από τα πράγματα που βρήκαμε για να κάνουν ένα κιτ εκκίνησης θρεπτικών συστατικών καλύτερο από άλλα, στη λίστα επιθυμιών του κιτ εκκίνησης θρεπτικών συστατικών:


Ποιοτικά εξαρτήματα

Αξιολογήστε εάν τα θρεπτικά συστατικά είναι μόνο τα βασικά, δηλαδή απλά συστατικά λιπασμάτων, ή υπάρχουν κάποια άλλα ευεργετικά θρεπτικά πρόσθετα στις καλλιέργειες όπως αμινοξέα, βιταμίνες, χουμικά κ.λπ.; Μερικές φορές υπάρχουν όρια ως προς το τι μπορεί να εκτυπώσει ένας κατασκευαστής στην ετικέτα του, επομένως, λόγω των νόμων για την επισήμανση λιπασμάτων, μπορεί να μην έχετε πάντα την πλήρη εικόνα. Επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή ή τον ιστότοπο εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα.

κιτ εκκίνησης θρεπτικών συστατικών σκοτεινής ενέργειας amhydro

Εύκολη παρακολούθηση

Εάν το κιτ εκκίνησης με θρεπτικά συστατικά κήπου περιέχει πολλά διαφορετικά μπουκάλια με πολλούς διαφορετικούς ρυθμούς αραίωσης, οι πιθανότητές σας να κάνετε ένα απλό σφάλμα που θα μπορούσε να βλάψει την επιτυχία της καλλιέργειας σας αυξάνονται. Οι περισσότεροι από εμάς μπορούμε να θυμόμαστε μόνο περίπου 5 πράγματα κάθε φορά, και επιπλέον, εάν αποφασίσετε να συνεχίσετε να αγοράζετε τα εξαρτήματα καθώς αυξάνετε τις προσπάθειές σας για την κηπουρική με την πάροδο του χρόνου, σημαίνει περισσότερα μπουκάλια για αγορά και αντικατάσταση.

Σαφείς οδηγίες

Ένας πίνακας τροφοδοσίας καλής ποιότητας των καλλιεργειών θα πρέπει να περιλαμβάνεται στο κιτ εκκίνησης θρεπτικών συστατικών. Οι καλύτερες μπορούν να σας πουν τι να εφαρμόσετε για διαφορετικές φάσεις ανάπτυξης, για παράδειγμα από την έναρξη των σπόρων ή των μοσχευμάτων, την πρώιμη ανάπτυξη των φύλλων, τη βλαστική ανάπτυξη, την ανθοφορία και την ωρίμανση. Ενώ η καλλιέργεια που καλλιεργείτε μπορεί να περάσει ή να μην περάσει από όλες αυτές τις διαφορετικές φάσεις ανάπτυξης, είναι σημαντικές πληροφορίες να πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το κιτ εκκίνησης θρεπτικών συστατικών.

ελίτ γράφημα σίτισης καλλιεργειών κήπου

Όλα τα εργαλεία για τη δουλειά

Ορισμένα κιτ εκκίνησης θρεπτικών συστατικών θα σας προμηθεύσουν επίσης με μερικά βαθμολογημένα ποτήρια μέτρησης, κουτάλια κ.λπ. Η ακριβής μέτρηση των θρεπτικών συστατικών των καλλιεργειών με υψηλή συγκέντρωση είναι σημαντική για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα για τα φυτά σας, χωρίς να σπαταλάτε τα χρήματά σας εφαρμόζοντας περισσότερα από όσα πραγματικά χρειάζεστε.

κιτ εκκίνησης θρεπτικών συστατικών διαβαθμισμένος κύλινδρος μέτρησης

Καλή Αξία

Ενώ ορισμένα υγρά συμπυκνώματα ή σκόνες λιπασμάτων υδροπονικής ή χωρίς χώμα καλλιεργειών μπορεί να φαίνονται καλύτερη προσφορά με βάση την τιμή για το ίδιο μέγεθος ή βάρος φιάλης, για να δείτε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τι είδους αξία λαμβάνετε, θα θέλετε να ελέγξετε τους ρυθμούς αραίωσης και επίσης δείτε το γράφημα τροφοδοσίας περικοπής για να δείτε πόσο συχνά μπορεί να χρειάζεται να εφαρμόζεται. Εάν κάτι κοστίζει λιγότερο, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε διπλάσια ποσότητα από αυτό για τον ίδιο σκοπό, δεν εξοικονομείτε τίποτα ή ίσως πληρώνετε περισσότερα!


Άλλα πράγματα που δεν θα μπορείτε εύκολα να καταλάβετε, αν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμη το κιτ, αλλά θα πρέπει να έχετε υπόψη σας όσο το χρησιμοποιείτε για μελλοντική εξέταση είναι:


pH (μέτρο οξύτητας προς αλκαλικότητα)

Το pH του θρεπτικού διαλύματος αφού προσθέσετε όλα τα συστατικά στο νερό σας ακολουθώντας τις οδηγίες. Ορισμένα προγράμματα τροφοδοσίας μπορεί να λειτουργούν πιο φιλικά με τη συγκεκριμένη πηγή νερού σας, για την υδροπονία ή το κοκοφοίνικα ένα pH 5,8 είναι εξαιρετικό, ενώ εάν χρησιμοποιείτε μίγμα τύρφης ή χώμα ίσως θέλετε να είναι πιο κοντά στο pH 6,4.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε το σωστό pH για τον τύπο του εδάφους ή των μέσων καλλιέργειας, τα κιτ δοκιμών υγρών είναι εξαιρετικά φθηνά και αξιόπιστα, αν και αν είστε πιο σοβαροί για τα πράγματα, ένα τρίμετρο χειρός είναι μια εξαιρετική επένδυση.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: για καλλιέργειες καλύτερης ποιότητας και λιγότερα πιθανά προβλήματα στο θρεπτικό σας διάλυμα, χρησιμοποιείτε πάντα RO Φιλτραρισμένο ή Νερό της βροχής? όχι μόνο κάνει τα θρεπτικά συστατικά σας να λειτουργούν καλύτερα, αλλά και η σοδειά σας θα έχει καλύτερη γεύση και οσμή.

TDS (συνολικά διαλυμένα στερεά)

Το TDS είναι μια μέτρηση που σας λέει πόσο «ισχυρό» είναι το θρεπτικό διάλυμα που ταΐζετε. Χρειάζεστε μια ηλεκτρονική συσκευή για να το πετύχετε αυτό που ονομάζεται ελεγκτής διαλυμένων στερεών ή αγωγιμότητας. Ωστόσο, εάν έχετε ένα καλό γράφημα τροφοδοσίας από έναν αξιόπιστο κατασκευαστή, θα βρίσκεστε συνήθως στη Ζώνη για καλά αποτελέσματα, απλώς ακολουθώντας προσεκτικά τις οδηγίες, όσον αφορά το TDS. Και πάλι, ένας μετρητής δοκιμής στο χέρι είναι μια καλή επένδυση – μετρούν το TDS, το pH και τη θερμοκρασία, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι τα φυτά σας λαμβάνουν τη βέλτιστη τροφοδοσία κάθε φορά που ποτίζετε με το θρεπτικό σας διάλυμα.


Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά σε δύο διαφορετικά κιτ εκκίνησης θρεπτικών συστατικών που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο ή στο αγαπημένο σας κατάστημα υδροπονικής κηπουρικής.


Elite Graden Master Kit

Τα βασικά:

Αυτό το κιτ εκκίνησης θρεπτικών συστατικών είναι καλό για την ανάμειξη ενός θρεπτικού διαλύματος συνολικής ποσότητας 360 γαλονιών ΗΠΑ (που είναι περίπου 1.400 λίτρα).

Ιχνος: Αν και αυτή είναι μια αρκετά καλή ποσότητα, να έχετε κατά νου ένα φυτό 5 ή 10 γαλονιών σε γλάστρα κατά τη διάρκεια της μέγιστης σίτισης μπορεί να πίνει έως και μισό έως ένα πλήρες γαλόνι θρεπτικού διαλύματος ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

Αυτό το κιτ εκκίνησης θρεπτικών συστατικών συνοδεύεται από όλα όσα χρειάζεστε για τη σίτιση των καλλιεργειών, από τον πολλαπλασιασμό έως τη συγκομιδή και περιλαμβάνει ένα αποδεδειγμένο πρόγραμμα τροφοδοσίας καλλιεργειών και ακόμη και ένα ποτήρι μέτρησης υψηλής ποιότητας με πολύ λεπτές διαβαθμίσεις.

Το Elite Garden Master Kit περιλαμβάνει τα ακόλουθα θρεπτικά συστατικά, όλα παρέχονται σε πρακτικά μεγέθη φιαλών ενός λίτρου:

2-32 oz Βασικό θρεπτικό συστατικό Α
2-32 oz Βασικό θρεπτικό συστατικό Β
1-32 oz Root Tonic C
1-32 oz Ρητίνη Δ
1-32 oz Root Igniter

Σημειώστε, εάν 360 γαλόνια ΗΠΑ θρεπτικού διαλύματος δεν επαρκούν για το μέγεθος του κήπου σας, η Elite προσφέρει επίσης ΜΕΣΑΙΟ & ΜΕΓΑΛΟ μεγέθους δέσμες θρεπτικών ουσιών, με το Μεγάλο μέγεθος κατάλληλο για ανάμειξη έως 240 γαλόνια ανά εβδομάδα και το Μεσαίου μεγέθους που αποδίδει έως και 60 γαλόνια θρεπτικού διαλύματος ανά εβδομάδα.

AmHydro Sample Pack #1

Το δεύτερο κιτ εκκίνησης θρεπτικών συστατικών που μπορούμε να προτείνουμε είναι ιδανικό για καλλιεργητές που ήδη χρησιμοποιούν βασικά υδροπονικά λιπάσματα ή λιπάσματα εδάφους και θέλουν να επωφεληθούν περισσότερο από τη συγκομιδή τους χωρίς να διακινδυνεύσουν μεγάλες αλλαγές στο υπάρχον πρόγραμμα διατροφής τους.

amhydro epic boost

Η AmHydro προμηθεύει ειδικές θρεπτικές ουσίες καλλιεργειών σε καλλιεργητές σε όλο τον κόσμο για περισσότερα από 30 χρόνια και έχει τη φήμη ότι προσφέρει τεράστια αξία. Αν και είναι ευρέως αναγνωρισμένη από μεγάλης κλίμακας εμπορικούς καλλιεργητές, η AmHydro προσφέρει στους καλλιεργητές οποιασδήποτε κλίμακας ένα πακέτο δειγμάτων εξαιρετικής αξίας με τα τρία καλύτερα πρόσθετα συμπληρωμάτων θρεπτικών συστατικών καλλιέργειας, ώστε να μπορείτε να δείτε μόνοι σας τη διαφορά που πρέπει να έχετε χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε το βασικό σας πρόγραμμα λιπασμάτων καλλιεργειών .

Στο Grozine, χρησιμοποιήσαμε αυτά τα πρόσθετα με το GroMagnon της AmHydro και BigBangBloom λιπάσματα βάσης, καθώς και άλλες επωνυμίες, σε μια πολύ μεγάλη ποικιλία καλλιεργειών, όπως: φράουλες, ντομάτες, φυλλώδη χόρτα και βότανα – όλα με πολύ καλά αποτελέσματα. Υπέροχο μπαμ για τα χρήματα που θα είχε εδώ.

θρεπτικά συστατικά amhydro σκοτεινής ενέργειας

ο AmHydro Sample Pack #1 είναι μόνο 14,95 $ USD (περιλαμβάνεται η αποστολή στις περισσότερες πολιτείες) και σας δίνει ΤΡΙΑ εξαιρετικά συμπυκνωμένα θρεπτικά πρόσθετα καλλιεργειών που μπορείτε να αναμίξετε με το υπάρχον πρόγραμμα λιπασμάτων σας για μια διαφορά που μπορείτε να μετρήσετε κατά τη συγκομιδή και κατά τη διάρκεια της καλλιέργειας.

Για την ελάχιστη χρέωση λαμβάνετε:

(2) 4 oz Σκοτεινή Ενέργεια
(1) 4 oz SuperNova
(1) 4 oz Epic Boost

Σημείωση, το Τα εξαρτήματα AmHydro είναι SUPER συμπυκνωμένα, με συχνά 2 ml ανά γαλόνι ΗΠΑ να συνιστώνται ως η ανώτερη δόση, έτσι τα δείγματα μπορούν να πάνε αρκετά μακριά. Ελέγξτε με το διάγραμμα τροφοδοσίας τους για να δείτε πότε να εφαρμόσετε κάθε συστατικό και πόσο συνιστάται.

θρεπτικό πρόσθετο amhydro super nova

Μείνετε συντονισμένοι στο Grozine για μερικές εμπεριστατωμένες κριτικές για τον πραγματικό κόσμο για τα Elite Garden Nutrients και την Epic Line-up της AmHydro—καθώς και άλλα!

Εάν υπάρχουν προϊόντα για τα οποία θέλετε να μάθετε περισσότερα, στείλτε μας μια γραμμή ΕΔΩ και πες μας.

Ετικέτες: θρεπτικά προγράμματα καλλιέργειας, κιτ λιπασμάτων υδροπονίας, κιτ εκκίνησης θρεπτικών ουσιών

Leave a Reply

Your email address will not be published.