HydroBucket HydroLid Review – GROZINEGROZINE

Φίλτρο νερού για το σπίτι HydroLogic Eco Spring

HydroBucket HydroLid Review

Ενημερώσεις & Βελτιώσεις HydroBucket 2022

Πρόσφατα δοκιμάσαμε το νέο HydroBucket HydroLid, μαζί με άλλες βελτιώσεις και ενημερώσεις στο σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας HydroBucket DWC από Οραματική Υδροπονία. Εμείς στο Grozine είμαστε εντυπωσιασμένοι με το επίπεδο της καινοτομίας και της σκέψης που οδήγησε σε ένα καλό πράγμα και να το κάνει ακόμα καλύτερο. η βάση του HydroBucket με λίγα λόγια.

Ενημερωμένο σύστημα HydroBucket DWC με νέο πλαϊνό κάλυμμα, HydroLid και HydroPod

Εάν δεν είστε ακόμη εξοικειωμένοι με την υδροπονική καλλιέργεια HydroBucket ή Deep Water Culture, μη διστάσετε να δείτε την προηγούμενη συζήτησή μας ΕΔΩ.

υδρολιδικές ρίζες υδροκουβά

Φυσικά, περιμένουμε από μια μερίδα αλμυρών καλλιεργητών να πει, «ρε…ο κουβάς είναι κουβάς και το καπάκι είναι ένα καπάκι, ποια είναι η διαφορά;» Σε αυτούς, λέμε ότι χαιρόμαστε που το ρωτήσατε, επειδή υπάρχουν πολλές σημαντικές διαφορές στη ρύθμιση HydroBucket που όχι μόνο κάνουν το DWC να μεγαλώνει πιο εύκολα και πιο τακτοποιημένο, αλλά το καθιστούν πιο αποτελεσματικό, παραγωγικό και ευέλικτο.

Εύκολη πρόσβαση στο θρεπτικό διάλυμα και έλεγχος χωρίς να σηκώνετε καπάκια

Όπως μπορείτε να σημειώσετε με την προηγούμενη ανασκόπησή μας, η θύρα πρόσβασης στο πλευρικό κάλυμμα είναι μια αλλαγή παιχνιδιών – δεν χρειάζεται να σηκώσετε το καπάκι που κρατά τα ευαίσθητα ριζικά συστήματα για να ελέγξετε το TDS, το pH, να κάνετε ρυθμίσεις, να προσθέσετε νερό ή ακόμα και να στραγγίσετε τον κάδο για αλλαγές στο επίπεδο βαθμού με μια μικρή αντλία.

Ενώ το πλαϊνό κάλυμμα έχει ενημερωθεί για να το κάνει πιο ελαφρύ (αν και ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα με το πρωτότυπο), που διατίθεται τον Μάρτιο του 2022, οι πιο αξιοσημείωτες καινοτόμες ενημερώσεις της οικογένειας προϊόντων HydroBucket είναι το συγκρότημα HydroPod, HydroLid και Collar.

Όχι άλλο μεσαίο, ασφαλές κράτημα για βαριά φυτά

Πολλοί καλλιεργητές DWC λατρεύουν την ελευθερία και τη βιωσιμότητα που προσφέρει η ανάγκη για μικρό μέσο καλλιέργειας σε σύγκριση με τις συμβατικές εγκαταστάσεις καλλιέργειας. Αυτό συμβαίνει επειδή η πλειονότητα των ριζών στα συστήματα DWC αναπτύσσονται με αδιάλειπτη πρόσβαση σε θρεπτικά διαλύματα υψηλής αερισμού, γυμνά, με μικρότερη ποσότητα καλλιεργητικού μέσου στην κορυφή για την υποστήριξη του φυτού. Υπάρχουν πολύ λίγα για αγορά ή αντικατάσταση μεταξύ των καλλιεργειών.

Λοιπόν, ένα καλό πράγμα μόλις έγινε καλύτερο. Το HydroPod αντικαθιστά τα συμβατικά διχτυά καλάθια που χρησιμοποιούνται στις ρυθμίσεις DWC. Είναι πολύ καλά μελετημένο και μπορεί να συγκρατήσει και να υποστηρίξει με ασφάλεια και άνετα ένα κοινό βύσμα εκκίνησης ή έναν κύβο πετροβάμβακα τριών ή τεσσάρων ιντσών. Ιδανικό για καλλιεργητές που δεν πολλαπλασιάζουν ακόμη τις καλλιέργειές τους στην αεροπονία και τους αρέσει να επωφελούνται από μια μικρή ποσότητα μέσου στη φάση του πολλαπλασιασμού και της πρώιμης ανάπτυξης των λαχανικών. Δεν χρειάζεται να αναπτυχθούν βράχοι ή άλλα υλικά. Αυτό όχι μόνο εξοικονομεί ταλαιπωρία, χάος και έξοδα, αλλά σημαίνει ότι υπάρχουν λιγότερα εμπόδια ώστε οι ρίζες να απορροφούν νερό, θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο. Τα μοσχεύματα απογειώνονται και εγκαθίστανται πολύ γρηγορότερα με μηδενικό σοκ ή εγκλιματισμό.

Το HydroPod κρατά βύσματα εκκίνησης σε όλη τη διαδρομή έως και κύβους τριών ιντσών χωρίς να απαιτείται πρόσθετο μέσο ανάπτυξης ή υποστήριξη

Ο μηχανισμός κλειδώματος στη σχεδίαση του HydroPod και ο τρόπος που κουμπώνει στο HydroLid είναι ΣΤΕΡΕΑ. Μόλις το τοποθετήσετε στη θέση του, ακόμη και τα πολύ ψηλά βαριά και ψηλά φυτά δεν μπορούν να γλιστρήσουν έξω από το καπάκι, όπως σε μερικά διχτυωτά καλάθια, εξοικονομώντας πέργκολα και επιτρέποντας στα φυτά να στηρίζονται μόνοι τους.

ΣΤΕΡΕΙΑ συγκράτηση μεταξύ HydroLid και HydroPod με αυτόν τον έξυπνο σχεδιασμό κλειδώματος

Το κολάρο από νεοπρένιο κρατά το φως έξω από τη ζώνη της ρίζας και παρέχει ένα ωραίο φράγμα σε παράσιτα όπως οι σκνίπες από μύκητες, ενώ ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες διαρροής ψεκασμού από το να μπει μέσα στο HydroBucket. Εάν πολλαπλασιάσετε φυτά στην αεροπονία, είναι απλώς θέμα αλλαγής περιλαίμιων κατά τη μεταφύτευση από τον πολλαπλασιασμό και το πρώιμο λαχανικό στο σύστημα DWC HydroBucket σας χρησιμοποιώντας το HydroPod και το HydroLid με περιλαίμια από νεοπρένιο.

HydroLid: Ασφαλές, άνετο, ελαφρύ και έτοιμο για LST ή καφασωτό

Είναι πολύ σημαντικό να έχετε ένα καπάκι DWC που είναι ασφαλές, άνετο και ελαφριά. Η λανθασμένη εφαρμογή ή ο τύπος πλαστικού μπορεί να είναι βατή όταν τα φυτά σας έχουν μέγεθος βλαστών, αλλά ένα βαρύ φυτό με υψηλή απόδοση μπορεί να ασκήσει μεγάλη πίεση στη βάση/καπάκι. Ειδικά σε ένα έντονα φωτισμένο ζεστό περιβάλλον για μήνες κάθε φορά. Τα φυτά μπορούν να πέσουν κατευθείαν, καθαρό καλάθι και όλα, απευθείας στο διάλυμα ή να ανατραπούν αμέσως έξω από το σύστημα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, καταστροφικό αν δεν ανακαλυφθεί γρήγορα.

Το HydroLid ταιριάζει άνετα στον HydroBucket με ένα παχύ στιβαρό χείλος. δεν πάει πουθενά, ακόμα και σε ένα δροσερό μέρος σε εξωτερικούς χώρους ή σε αίθριο.

Ενώ κάποιο επίπεδο διείσδυσης φωτός συνήθως δεν δημιουργεί πρόβλημα, μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη φυκών που μπορεί να προσελκύσει πιο σοβαρά προβλήματα. Για παράδειγμα, σκνίπες από μύκητες, των οποίων οι προνύμφες τρέφονται με ρίζες και δυνητικά μολύνουν τα φυτά με ασθένειες των καλλιεργειών. Το HydroLid κάνει καλή δουλειά στο να κρατά μακριά το φως, με σφιχτή εφαρμογή και σχετικά μικρότερο άνοιγμα για το HydroPod σε σύγκριση με καπάκια διχτυού τύπου καλαθιού οκτώ ιντσών ή μεγαλύτερου.

Ενώ το δίχτυ με πέργκολα μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για την υποστήριξη και την εκπαίδευση της ανάπτυξης των φυτών, είναι κουραστικό και καθιστά σχεδόν αδύνατη τη μετακίνηση φυτών ή την εκτέλεση άλλων λειτουργιών, όπως η αλλαγή θρεπτικών συστατικών, η επιθεώρηση ή το κλάδεμα των ριζών κ.λπ.

Ο έξυπνος σχεδιασμός του HydroLid επιτρέπει σε κάθε εγκατάσταση να υποστηρίζεται από κάθε εγκατάσταση HydroBucket, δηλαδή κάθε HydroBucket είναι ένα αυτόνομο σύστημα. Σημειώστε τις οπές που συνδέονται με το εξωτερικό χείλος του καπακιού – μπορούν να χρησιμοποιηθούν με γάντζους και πετονιές για LST (προπόνηση χαμηλής καταπόνησης) ή να σύρετε μερικά μήκη σωλήνα PVC στις οπές για να κατασκευάσετε ένα αρθρωτό σύστημα στήριξης φυτών, που χρησιμοποιείται με ή χωρίς δίχτυ . Μας αρέσει αυτό! Λαμπρός.

Οι οπές στο HydroLid είναι ιδανικές για LST, DIY trelliding ή στηρίγματα.

Τώρα ο κήπος σας είναι ευέλικτος, είτε θέλετε να μετακινήσετε φυτά για να αιχμαλωτίσει το φως, να εκτελέσετε κλάδεμα ή φυλλόπτωση είτε απλώς να σηκώσετε τα φυτά από το θόλο για συγκομιδή σε μια διάταξη αέναης συγκομιδής.

HydroBucket HydroLid Review, η τελευταία λέξη

Μεταξύ του ενημερωμένου πλαϊνού καλύμματος, του νέου HydroPod και του HydroLid δεν φαίνεται να βρούμε κάποιο σφάλμα που αξίζει να αναφερθεί. Αυτή η καινοτόμος εγκατάσταση DWC από την Visionary Hydroponics είναι ιδανική για τη δουλειά. Ο παραγωγός του HydroBucket σχεδίασε και ανέπτυξε καινοτομίες που εξαλείφουν τις ταλαιπωρίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι παραγωγοί υδροηλεκτρικών DWC του πραγματικού κόσμου και παρέχουν λύσεις που μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την καλλιεργητική εμπειρία, την απόδοση και την ποιότητα των καλλιεργειών σας. Ένας ωραίος κύκλος ενημερώσεων πράγματι από τους ανθρώπους της Visionary Hydroponics – ανυπομονούμε να δούμε τι θα ακολουθήσει στην αυξανόμενη σειρά καινοτομιών τους.


Ετικέτες: hydrobucket review, hydrolid review

Leave a Reply

Your email address will not be published.