Growstone Growing Media – GROZINEGROZINE

Φίλτρο νερού για το σπίτι HydroLogic Eco Spring

Growstone Growing Media

Προϊόντα Κήπου φιλικά προς το περιβάλλον

στο επίκεντρο της βιωσιμότητας

Είναι ένα καθιερωμένο γεγονός στη γεωργική και επιστημονική κοινότητα ότι η υδροπονία ή οι μέθοδοι καλλιέργειας «υδατοκαλλιέργειας» είναι ικανές να παράγουν περισσότερη τροφή ανά τετραγωνικό πόδι, ενώ χρησιμοποιούν λιγότερο νερό και λίπασμα για να το κάνουν σε σύγκριση με τη συμβατική αγροτική παραγωγή.

Η Growstone είναι μια εταιρεία με βαθιές ρίζες στη βελτιωμένη βιωσιμότητα στις σύγχρονες μεθόδους καλλιέργειας – που ξεκινά πριν φυτευτεί οτιδήποτε

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα για τον οικιακό καλλιεργητή ή τον κηπουρό της αγοράς είναι το γεγονός ότι οι μέθοδοι καλλιέργειας νερού και τα συστήματα καλλιέργειας έχουν υψηλό βαθμό βιωσιμότητας και επαναχρησιμοποίησης.
Τα αδρανή υδροπονικά μέσα καλλιέργειας απαιτούνται σε σχετικά μικρές ποσότητες, επειδή οι περισσότερες ρίζες αναπτύσσονται σε ένα πλούσιο σε μέταλλα και οξυγονωμένο θρεπτικό διάλυμα. Τα ανθεκτικά και αδρανή μέσα καλλιέργειας είναι επαναχρησιμοποιήσιμα, μπορούν να ξεπλυθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά. Αυτό μπορεί να εξοικονομήσει το περιβάλλον (εκτός από τα έξοδα και την εργασία), επειδή τα μέσα καλλιέργειας δεν χρειάζεται να μεταφερθούν μέσα ή έξω με φορτηγό όταν βρίσκονται στον χώρο κηπουρικής. Σημαίνει επίσης ότι λιγότερα ανανεώσιμα υλικά όπως η τύρφη σφάγνου δεν θα χρειάζεται να αφαιρούνται από τη γη τόσο συχνά, που είναι επίσης καλύτερο για τον πλανήτη.

growstone hydro media

Growstone είναι μια εταιρεία με βαθιές ρίζες στη βελτιωμένη βιωσιμότητα στις σύγχρονες μεθόδους καλλιέργειας – που ξεκινά πριν φυτευτεί οτιδήποτε. Ενώ υπάρχουν προφανή συνολικά πλεονεκτήματα στις μεθόδους υδροπονικής καλλιέργειας καλλιέργειας νερού, οι περισσότερες από τις διαδικασίες που χρησιμοποιούνται ιστορικά για την προέλευση, την κατασκευή και τη διανομή αδρανών μέσων υδροπονικής καλλιέργειας δεν είναι και τόσο φιλικές.
Για παράδειγμα, η εξόρυξη ανοιχτού λάκκου για την κατασκευή διογκωμένων βότσαλων αργίλου (LECA) που χρησιμοποιούνται συνήθως στην υδροπονία και το γεγονός ότι η εξόρυξη και η κατασκευή συχνά προέρχονται από το εξωτερικό στη Βόρεια Αμερική αφήνει περιθώρια βελτίωσης.

μίγμα κοκοφοίνικας

Η Growstone απάντησε στο κάλεσμα με μια συντριπτικά καινοτόμο λύση: φτιάξτε τα τέλεια αδρανή υδροπονικά μέσα και τροποποίηση εδάφους από ανακυκλωμένα τοπικά διαθέσιμα υλικά χρησιμοποιώντας μια πιο φιλική και εξοικονόμηση νερού διαδικασία και κάντε το στη Βόρεια Αμερική.

https://www.youtube.com/watch?v=_1F5YEYxa00

Το πυριτικό, συνήθως «άμμος», είναι αυτό από το οποίο κατασκευάζονται πολλά από τα ποτήρια και τα ποτήρια τροφίμων που χρησιμοποιούμε ως καταναλωτές. Το πυριτικό είναι ουσιαστικό και ευεργετικό στοιχείο για την ανάπτυξη των φυτών. βελτιώνει την αντοχή των φυτών σε μια ποικιλία καταπονήσεων που μπορεί να βιώσει μια καλλιέργεια.–ΔΕΙΤΕ το βίντεο (Παραπάνω) για να δείτε την κατασκευή του Growstone–
Από το εργοστάσιό τους που εδρεύει στο Αλμπουκέρκι του Νέου Μεξικού, Η Growstone δημιούργησε με επιτυχία ένα εξαιρετικά ευέλικτο υλικό τόσο για υδροπονία όσο και για καλλιεργητές εδάφους από ανακυκλωμένο γυαλί τροφίμων. Εκτός από τα τεράστια οφέλη για το περιβάλλον έναντι των ιστορικών τεχνητών μέσων όπως ο περλίτης, ο βερμικουλίτης, το LECA (άργιλος) και ο πετροβάμβακας από βασάλτη, η ελαφριά και πορώδης φύση του τελικού υλικού δεν μπορεί να νικηθεί για την υγεία των φυτών και του εδάφους. Δύσκολα θα πίστευες ότι ήταν φτιαγμένο από ανακυκλωμένο γυαλί εκτός κι αν σου το πει κάποιος.

growstone υδρο


Το υλικό είναι εξαιρετικά καθαρό, συχνά λευκό χρώμα, πολύ ελαφρύ και πολύ πορώδες. Παρέχεται σε μια σειρά μεγεθών και μειγμάτων για διαφορετικούς σκοπούς καλλιέργειας. Εξίσου ευρύ είναι το φάσμα των εφαρμογών κηπουρικής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων. Ακολουθούν μερικά πρακτικά παραδείγματα:

 • Άμεση αντικατάσταση ως αδρανές υδροπονικό (υδροκαλλιέργεια ή χωρίς χώμα) υπόστρωμα
 • Τροποποίηση εδάφους, άνυδρων και βιολογικών μιγμάτων καλλιέργειας και γλάστρας στη θέση περλίτη, ελαφρόπετρας ή βερμικουλίτη
 • Για χρήση σε υδροκαλλιέργεια γραφείων και διακοσμητικών φυτών χωρίς χώμα
 • Για χρήση ως επίδεσμος σε γλάστρες ή κρεβάτια για να αποθαρρύνετε τις σκνίπες από μύκητες και άλλα παράσιτα του εδάφους, ενώ προσθέτουν ομορφιά σε οποιοδήποτε περιβάλλον καλλιέργειας

  κηπουρική πετρών


Μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για το Growstone:
 • Η ριζικά φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία δεν απαιτεί νερό. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό επειδή το εργοστάσιο του Growstone βρίσκεται στην ψηλή έρημο του Νέου Μεξικού=δεν υπάρχουν αερομεταφερόμενα σπόρια που να μολύνουν τα μέσα.
 • Τα Growstones είναι 100% φιλικά προς το περιβάλλον, 100% ανακυκλωμένα, 100% μη τοξικά και 100% χωρίς λωρίδες.
 • Οι πέτρες ανάπτυξης είναι ελαφριές, επαναχρησιμοποιήσιμες και χωρίς σκόνη, ώστε όχι μόνο να είναι πιο εύκολες στον πλανήτη αλλά και σε εσάς.
 • ΤΡΕΙΣ φορές (3Χ) περισσότερο νερό σε κορεσμό από Πήλινα βότσαλα
 • Περίπου το διπλάσιο του αερισμού του περλίτη
 • ΤΕΣΣΕΡΙΣ φορές (4Χ) μεγαλύτερη ικανότητα αερισμού έναντι της κοινής κοκοφοίνικα

Υπάρχει προϊόν Growstone για το My Garden;

Growstone GS-1υδροπονικό υπόστρωμα

Growstone GS-2“Mix This” Soil/Soilless aerator & grow media

Growstone GS-3ανάμεικτο μείγμα καλλιέργειας κοκοφοίνικα επαγγελματικής ποιότητας, φόρμουλα αερισμού για ταχύτερη αποστράγγιση

Growstone GS-4ανάμεικτο μείγμα καλλιέργειας κοκοφοίνικα επαγγελματικής ποιότητας, φόρμουλα συγκράτησης υγρασίας για λιγότερο πότισμα

Growstone Gnat-Nix, λεπτά μέσα για ντύσιμο για να αποτρέψετε τα έντομα και να προσθέσετε ομορφιά. Φαίνεται υπέροχο για αρχικούς σπόρους.

προϊόντα φυτικής πέτρας


Πού μπορώ να βρω το Growstone;

Σε καλύτερα σημεία προμήθειας υδροπονικής και βιολογικής κηπουρικής ή διαδικτυακά. Μερικοί πωλητές προσφέρουν επίσης δωρεάν αποστολή.


αναπτυσσόμενες πέτρες υπό την τρέχουσα επαγγελματία

https://www.youtube.com/watch?v=YI_FyWw2KMk

ΠΑΝΩ: Roots LOVE Growstone

Ετικέτες: φυτόλιθος, πέτρες, υδροπονικά μέσα, ανακυκλωμένα προϊόντα κήπου, μέσα χωρίς χώματα

Leave a Reply

Your email address will not be published.