Best LED Grow Light – GROZINEGROZINE

Φίλτρο νερού για το σπίτι HydroLogic Eco Spring

Το καλύτερο LED Grow Light

Τι κάνει το καλύτερο φως LED Grow για την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ;

Τι κάνει το καλύτερο LED να μεγαλώνει φως; Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα κριτήρια που μπορεί να εμπλέκονται στην αξιολόγηση του καλύτερου λαμπτήρα LED για την περίπτωσή σας.

Να είστε διστακτικοί σχετικά με τη μεγάλη κάλυψη από αξιώσεις χαμηλής ισχύος, αν και πολλοί καλλιεργητές θα διαπιστώσουν ότι μπορείτε να έχετε παρόμοιες αποδόσεις και υψηλότερη ποιότητα με περίπου τη μισή ισχύ όταν συγκρίνουν τον φωτισμό LED με HPS.

Τιμή

Ενώ συχνά παίρνουμε αυτό που πληρώνουμε, η επιλογή του καλύτερου φωτιστικού LED για τον εσωτερικό κήπο σας ή για χρήση ενός συμπληρωματικού φωτιστικού ανάπτυξης θερμοκηπίου δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγοράσετε το πιο ακριβό διαθέσιμο μοντέλο.

Η τιμή στην οποία κοστολογείται ένα προϊόν μπορεί να βασίζεται σε πολύ περισσότερα από την απόδοση, για παράδειγμα, εάν παράγεται σε μαζικές ποσότητες με κάποιο επίπεδο μηχανοποίησης, μπορεί να περιμένετε να πληρώσετε λιγότερο σε σύγκριση με ένα μοντέλο που κατασκευάστηκε στο χέρι στο γκαράζ κάποιου – για να μην πω ότι είναι καλύτερο από το άλλο, ωστόσο, θα αντικατοπτρίζεται στο κόστος για εσάς.

Κάλυψη

Σε σχέση με την ισχύ που απαιτεί το LED αυξανόμενο φως και την τιμή αγοράς, πόση περιοχή θα μπορείτε να καλύψετε με τα φωτιστικά LED και να έχετε εύλογες προσδοκίες για καλές αποδόσεις συμπαγών και σταθερών λουλουδιών, φρούτων και βοτάνων;

Πολλά από τα τρόφιμα που μας αρέσει να καλλιεργούμε απαιτούν σχετικά υψηλά επίπεδα φωτός. Να είστε διστακτικοί σχετικά με τη μεγάλη κάλυψη από αξιώσεις χαμηλής ισχύος, αν και πολλοί καλλιεργητές θα διαπιστώσουν ότι μπορείτε να έχετε παρόμοιες αποδόσεις και υψηλότερη ποιότητα με περίπου τη μισή ισχύ όταν συγκρίνουν τον φωτισμό LED με HPS.

Ορισμένα αποτυπώματα ποδιών φωτισμού είναι πιο κατάλληλα για συμβατικές διαμορφώσεις φωτιστικών χώρων ανάπτυξης ή σκηνών ανάπτυξης, π.χ. άμεση αντικατάσταση συστημάτων ή δικτυωμάτων που βασίζονται στον κηπουρικό φωτισμό HID (υψηλής έντασης εκκένωσης).

Αξιοπιστία & Ασφάλεια

Οι δίοδοι και τα τσιπ LED μπορούν να διαρκέσουν για δεκαετίες, δηλαδή δεν χρειάζεται αντικατάσταση λαμπτήρων. Ωστόσο, τα προγράμματα οδήγησης και οι πλακέτες κυκλωμάτων που λειτουργούν τα φώτα και οι ανεμιστήρες (εάν υπάρχουν) που τα ψύχουν δεν θα διαρκέσουν τόσο πολύ, επομένως η κάλυψη της εγγύησης είναι κάτι που επηρεάζει τον καθορισμό του καλύτερου φωτισμού LED.

Ένας άλλος παράγοντας που καθορίζει ποιος είναι ο καλύτερος λαμπτήρας LED για την περίπτωσή σας θα έχει να κάνει με το πού λειτουργείτε το εξάρτημα, για παράδειγμα εάν σε ένα υγρό θερμοκήπιο η εσωτερική στάλαξη θα ήταν πρόβλημα με το μοντέλο που έχετε κατά νου;

Εάν βρίσκεστε στο σπίτι, θα κοιμάστε αρκετά καλά τη νύχτα, δηλαδή το εξάρτημα είναι στιβαρό και κρέμεται καλά με ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας για τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα;

Είναι κρίσιμο να διασφαλίσετε ότι το εξάρτημά σας είναι συμβατό με CSA & FCC—σημαίνει ότι το εξάρτημα υποβλήθηκε και πέρασε από αυστηρές δοκιμές ασφαλείας.

Χαρακτηριστικά

Ο καλύτερος λαμπτήρας LED στην εποχή μας μπορεί να έχει περισσότερα από το να ανάβει και να σβήνει μόνο μέσω ενός χρονοδιακόπτη ή όταν το συνδέετε ή το αποσυνδέετε. Εάν μεγαλώνετε με πολλαπλά φώτα, μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους για ευκολότερη εγκατάσταση; Τι γίνεται με τον έλεγχο—μπορείτε να συντονίσετε ή να ρυθμίσετε το φάσμα ή την ένταση, και αν ναι, μπορείτε να το κάνετε από έναν ελεγκτή, δηλαδή να ρυθμίσετε ολόκληρο το δωμάτιο από ένα μόνο χειριστήριο;

Revolution Micro AVici LED Grow Light *Τώρα Διατίθεται* Κάντε κλικ ΕΔΩ να μάθω περισσότερα


Ετικέτες: καλύτερος φωτισμός ανάπτυξης LED, καλύτερος φωτισμός ανάπτυξης LED, φωτισμός υδροπονίας, φώτα ανάπτυξης led

Leave a Reply

Your email address will not be published.