Χτίζοντας ένα κοτέτσι με ένα μόνο φύλλο κόντρα ξύλου.

0
Χτίζοντας ένα κοτέτσι με ένα μόνο φύλλο κόντρα ξύλου.

Ψάχναμε για ένα απλό και γρήγορο σχέδιο κοτέτσι που θα μπορούσαμε να φιλοξενήσουμε 4 κοτόπουλα. Έχω καταλήξει σε ένα εξαιρετικό σχέδιο κοτέτσι που χρησιμοποιεί μόνο ένα φύλλο πλακέ ξύλου 3/4 ιντσών ή 18 χιλιοστών και τα έβαλα μόνος μου κάτω μία ώρα.

Παρακαλώ διαβάστε: Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν προορίζονται για τη θεραπεία, τη διάγνωση ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Σας ενθαρρύνουμε να λαμβάνετε τις δικές σας αποφάσεις υγειονομικής περίθαλψης σε συνεργασία με έναν εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας.

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, αυτό σημαίνει ότι χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς, κάνουμε προμήθεια από τις πωλήσεις. Διαβάστε τη Δήλωση Αποκάλυψης

Για το κοτέτσι θα χρειαστείτε

1 φύλλο φύλλου 18mm

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επεξεργασμένο ή φυσικό ξύλο κόντρα. Εάν δεν έχει υποστεί επεξεργασία, σας συνιστώ να βάψετε τουλάχιστον εξωτερικά για να διαρκέσει περισσότερο.

Ξυλεία 50x25mm/2×1 ίντσα

Το χρησιμοποίησα για να φτιάξω τις κούρνιες, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ό,τι έχετε τριγύρω – ακόμα και τα φυσικά κλαδιά λειτουργούν.

Σίδερο στέγης

Χρησιμοποίησα κομμάτια σιδήρου οροφής που ταίριαζαν ακριβώς στην κορυφή του σπιτιού μας, καθώς σχεδιάστηκαν για να πηγαίνουν και σε στέγη, αν πρόκειται να είναι η μόνη στέγη, φροντίστε να την κόψετε αρκετά μεγάλη ώστε να επικαλύπτονται λίγο οι τοίχοι. αφήστε τη βροχή να τρέξει.

2×4 ή πόδια

Κρεμάσαμε τα κοτέτσια μας σε μια υπάρχουσα κατασκευή, αλλά μπορείτε να προσθέσετε πόδια όσο ψηλά θέλετε – από μερικές ίντσες έως αρκετά ψηλά. Εάν θέλετε να είναι ψηλό, φροντίστε να προσθέσετε κάποια γωνιακή στήριξη ή να σκυρώσετε τους στύλους στο έδαφος για να μην πέσει.

Άλλα κομμάτια

4 μεντεσέδες, βίδες 35 mm, βίδες οροφής, 2 μάνδαλα, πριόνι, μεζούρα, κατσαβίδι/τρυπάνι, μολύβι, μεζούρα, ίσια άκρη για να τραβήξετε γραμμές και ένα εφεδρικό ζευγάρι χέρια για να κόψετε το μεγάλο φύλλο.

EASY ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΕΓΕΙΟΥ

ΜΕΣΑ

Φύλλο κοπής

Αποκτήστε το PDF εδώ.

Στις άκρες της πλάτης και των πλευρών θα χρειαστεί να κόψετε το πάχος της ξυλείας σας από τις άκρες έτσι ώστε οι πλευρές να χωρούν στο μπροστινό και το πίσω μέρος και οι πίσω πόρτες να έχουν χώρο για άνοιγμα και κλείσιμο.

Για να συναρμολογήσετε το σπιτάκι κοτόπουλου, απλώς χρησιμοποιήστε βίδες με αυτοκόλλητο για να στερεώσετε τα πλαϊνά και το μπροστινό μέρος στο κάτω μέρος και μεταξύ τους.

Κόψτε την άκρη του κουτιού ένθεσης από τη λεπτή λωρίδα 4 ιντσών/100 mm που έχει απομείνει και βιδώστε από το πλάι και το μπροστινό μέρος.

Στερεώστε τα πόδια στο κάτω μέρος και χρησιμοποιήστε μεντεσέδες και μάνδαλα για να στερεώσετε τις πόρτες.

απλό σχέδιο κοτέτσι


Schreibe einen Kommentar