Φίλτρο νερού για το σπίτι HydroLogic Eco Spring

Φίλτρο νερού για το σπίτι HydroLogic Eco Spring

HydroLogic Eco Spring

Διορθώστε το σπασμένο πόσιμο νερό σας με μια πηγή HydroLogic Eco

Ας μιλήσουμε για το πώς ένα φίλτρο HydroLogic Eco Spring μπορεί να βοηθήσει να κάνει τη διαφορά στην υγεία της οικογένειάς σας.

Ποιότητα & Ασφάλεια Νερού

Αν αφιερώνετε χρόνο παρακολουθώντας τις ειδήσεις αυτές τις μέρες, είναι ασφαλές να πούμε ότι σε όλο τον κόσμο, τα προβλήματα με το καθαρό νερό αυξάνονται. Σε όλο τον κόσμο, σχεδόν ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό, ασφαλές πόσιμο νερό. Ακόμη και σε τεχνολογικά προηγμένα μέρη του κόσμου, τα φαρμακευτικά προϊόντα, τα φυτοφάρμακα και άλλοι επικίνδυνοι ρύποι εισχωρούν στη δημόσια παροχή νερού με ανησυχητικό ρυθμό.

Επιπλέον, φαίνεται ανόητο, σε αυτή τη συγκυρία, να βασιζόμαστε σε κυβερνητικούς κανονισμούς για να εξασφαλίσουμε άμεσα διαθέσιμο, ασφαλές πόσιμο νερό. Η καλύτερη πορεία δράσης είναι να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας.

Η αντίστροφη όσμωση είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για την αξιόπιστη και συνεπή αφαίρεση σοβαρών μολύνσεων, βαρέων μετάλλων, οργανικών ή άλλων.

ενδ

Πάνω από: Υπάρχουν πολλά που μπορούν να συμβούν μέσω αυτής της διαδικασίας

Γιατί αντίστροφη όσμωση;

Η επιλογή ενός συστήματος φιλτραρίσματος νερού για το σπίτι σας θα πρέπει να είναι εύκολη, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν δημιουργούνται όλα τα συστήματα φιλτραρίσματος ίσα. Πρώτον, κάθε φίλτρο νερού που δεν χρησιμοποιεί τεχνολογία αντίστροφης όσμωσης μάλλον κάνει κάτι περισσότερο από το να αλλάζει τη γεύση του νερού σας. Η αντίστροφη όσμωση είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για την αξιόπιστη και συνεπή αφαίρεση σοβαρών μολύνσεων, βαρέων μετάλλων, οργανικών ή άλλων.

κόσμο του νερού

Πάνω από: Ό,τι ανεβαίνει και τριγύρω κατεβαίνει. πίνουμε το περιβάλλον μας

Δεύτερον, τα φίλτρα αντίστροφης όσμωσης που προορίζονται για πόσιμο νερό θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνουν ένα φίλτρο μετά την επαναμεταλλοποίηση. Αυτό είναι σημαντικό για διάφορους λόγους, όπως η προσθήκη αλκαλικότητας στο νερό του προϊόντος μετά την αντίστροφη όσμωση, η επανεισαγωγή μετάλλων που θέλετε να παραμείνουν στο πόσιμο νερό, όπως το ασβέστιο και το μαγνήσιο, και φυσικά, διασφαλίζοντας ότι το νερό έχει υπέροχη γεύση.

ro διήθηση μεγέθη σωματιδίων υδρολογικά

Πάνω από: Βλέπετε το κάτω τμήμα του διαγράμματος (τύπος μεμβράνης); Η Αντίστροφη Όσμωση είναι μια ανώτερη επιλογή.

Σημασία της επαναμεταλλοποίησης

Συστήματα που δεν περιλαμβάνουν επαναμεταλλοποίηση θεωρούνται από ορισμένους ότι παράγουν νερό που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία σας. Το νερό RO, απαλλαγμένο από όλα τα μέταλλα, τείνει να είναι όξινο και μπορεί να προκαλέσει ένα φαινόμενο «έκπλυσης». Όπως το απεσταγμένο νερό, έτσι και το νερό αντίστροφης όσμωσης χρειάζεται κάποια μεταλλικά στοιχεία που θα επανεισαχθούν για υγιεινή ανθρώπινη κατανάλωση.

Κάτοχος ενός HydroLogic Eco Spring

Με MSRP 299,99 $, το στάδιο 6 φιλτραρίσματος HydroLogic Eco Spring καλύπτει όλες τις κρίσιμα σημαντικές βάσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω, με επιπλέον χαρακτηριστικά που το καθιστούν όχι μόνο ένα από τα καλύτερα συστήματα στην αγορά, αλλά και τον ηγέτη αξίας στην αντίστροφη όσμωση κατοικιών. Σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα συστήματα, το EcoSpring απαιτεί μόνο ένα φίλτρο 4 σταδίων που πρέπει να αλλάζεται ετησίως, να αντικαθίσταται εύκολα σε δευτερόλεπτα και χωρίς την ανάγκη εργαλείων.

Δεν χρειάζεται να καλέσετε έναν τεχνικό μόλις το κάνετε EcoSpring έχει εγκατασταθεί, η συντήρηση είναι γρήγορη και απλή. Το φίλτρο μετά την επαναμεταλλοποίηση 2 σταδίων μετά το κύριο σύστημα παρέχει αυτή την τραγανή, καθαρή γεύση και είναι επίσης εύκολο να αλλάξει. ο Οικολογική Άνοιξη είναι επίσης εξαιρετικά αποδοτικό, με 40% λιγότερο νερό αποστράγγισης από συγκρίσιμα συστήματα. Η δεξαμενή συγκράτησης ξαναγεμίζει γρήγορα και το νερό ρέει 30% γρηγορότερα από συγκρίσιμα συστήματα μέσω της παρεχόμενης βρύσης, επομένως φρέσκο, καθαρό νερό είναι πάντα στη βρύση. Τέλος, το EcoSpringΟ μοναδικός, συμπαγής σχεδιασμός της συσκευής καθιστά εύκολη την εφαρμογή σε στενούς χώρους.

φίλτρο υδρολογικού οικολογικού ελατηρίου

ο HydroLogic EcoSpring είναι μια εξαιρετική επιλογή για τόσους πολλούς λόγους, αλλά ένας λόγος που δεν πρέπει να αγνοηθεί είναι πόσο λιγότερο εμφιαλωμένο νερό χρειάζεται όταν διατίθεται καθαρό νερό από τη βρύση. Και όχι μόνο είναι καλό για το περιβάλλον με τη χρήση λιγότερου πλαστικού, αλλά μια πρόσφατη έκθεση της Orb Media κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 93% όλων των εμφιαλωμένων νερών περιέχει μικροπλαστικά! Ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσετε καθαρό, υγιεινό νερό για εσάς και την οικογένειά σας είναι να το καθαρίσετε μόνοι σας και Το EcoSpring της HydroLogic είναι το τέλειο σύστημα φιλτραρίσματος κατοικιών για να συμβεί αυτό.

Άρθρο του Rich Gellert, HydroLogicSystems.comΙδιοκτήτης.

Ο Rich Gellert είναι ο ιδρυτής και Πρόεδρος των συστημάτων καθαρισμού HydroLogic και για περισσότερα από 15 χρόνια λύνει σχεδόν κάθε πρόβλημα μόλυνσης του νερού που μπορεί να φανταστεί κανείς. Όταν δεν είναι ελεύθερος, είναι κηπουρός, ποδηλάτης και λάτρης της πεζοπορίας.

πλούσια υδρολογικά συστήματα gellert

Ετικέτες: φίλτρο πόσιμου νερού, ecospring RO, home ro φίλτρο νερού, RO πόσιμο νερό

Leave a Reply

Your email address will not be published.