Το Χλοοκοπτικό Fender, Σχεδιασμένο για να υπερασπίζεται τα φυτά

1
Το Χλοοκοπτικό Fender, Σχεδιασμένο για να υπερασπίζεται τα φυτά
image_pdf

Παρουσιάζουμε το The Lawnmower Fender — ένα απλό αλλά αποτελεσματικό εξάρτημα για όλους τους τύπους χλοοκοπτικών για την αποφυγή ζημιών σε φυτά, θάμνους και λουλούδια από τροχούς και λεπίδες όταν κόβετε το γρασίδι δίπλα σε αυτά τα στοιχεία τοπίου.

ΜΗΧΑΝΗ γκαζον

Εδώ βλέπετε το φτερό του χλοοκοπτικού που είναι προσαρτημένο στην αριστερή πλευρά του χλοοκοπτικού.

«Αυτό το εξάρτημα τοποθετείται γρήγορα και εύκολα στα περισσότερα χλοοκοπτικά χλοοκοπτικά με τα πόδια, με οδήγηση, με ανάρτηση ή ακτίνα μηδενικής στροφής», σύμφωνα με τον Robert Sitarz από τη Manitoba του Καναδά, εφευρέτη του The Lawnmower Fender. «Είναι απλός αλλά μοναδικός σχεδιασμός κάνει ουσιαστικά τη δουλειά ενός επιπλέον χεριού βοήθειας μπροστά από το χλοοκοπτικό — ανασηκώνοντας απαλά τα στελέχη και τα κλαδιά για να μην βλάψουν τον τρόπο, ενώ ο χειριστής του χλοοκοπτικού επιτυγχάνει μια στενή κοπή χωρίς να χρειάζεται να επιστρέψει και να συνεχίσει με ένα κορδόνι καιροσκόπος. Σκεφτείτε το σαν φύλακας βοοειδών σε τρένο — αλλά για φυτά. Απλώς ανοίγει το μονοπάτι μπροστά, έτσι ώστε το κούρεμα να μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς καμία παρέμβαση. Βασικά κάνει δύο δουλειές με ένα πέρασμα!».

Το Lawnmower Fender έχει σχεδιαστεί για να ωφελεί τα αποτελέσματα των εταιρειών χλοοτάπητα και τοπίου, επιτρέποντας ταχύτερους χρόνους εξυπηρέτησης, πιο αποτελεσματικούς υπαλλήλους, πιο χαρούμενους πελάτες και λιγότερες κλήσεις. «Αν η από στόμα σε στόμα διαφήμιση είναι πραγματικά η καλύτερη διαφήμιση, τότε το να έχουν ευχαριστημένους πελάτες είναι αυτό στο οποίο πρέπει να στοχεύουν οι εταιρείες», λέει ο Sitarz.

Το Χλοοκοπτικό Fender μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στον τρόπο με τον οποίο οι επαγγελματίες και οι ιδιοκτήτες σπιτιού κόβουν γρασίδι. Ο Sitarz λέει, «Αυτή δεν είναι απλώς μια «καλύτερη ποντικοπαγίδα», αλλά μάλλον ένας εντελώς νέος τρόπος επιχειρηματικής δραστηριότητας και ολοκλήρωσης αυτής της καθημερινής αγγαρείας».

Φαρμακοποιός στο επάγγελμα, ο Sitarz είναι από τη μικρή πόλη Oakbank λίγο έξω από το Winnipeg της Μανιτόμπα του Καναδά. Έχει δημιουργήσει μια απλή ιστοσελίδα με φωτογραφίες και βίντεο για να δείξουν το The Lawnmower Fender σε δράση. Η προσκόλληση χρησιμοποιείται στην οικογένειά του για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς ο πατέρας του κατασκεύασε το πρώτο πριν από ένα χρόνο για να κατευνάσει τις απαιτήσεις της μητέρας του να βρει μια λύση για τα παιδιά που βλάπτουν τα πολύτιμα φυτά της καθώς έσπευσαν να συνεχίσουν να παίζουν με τους οι φιλοι.

Θέλετε να συζητήσουμε για το χλοοκοπτικό και άλλα εξοπλισμός με συναδέλφους επαγγελματίες φροντίδας γκαζόν και τοπίου; Λάβετε μέρος στις συζητήσεις στο Φόρουμ εξοπλισμού στο www.expired-link.com.

Schreibe einen Kommentar