Τα καλύτερα δέντρα τοπίου για την Ουάσιγκτον, DC

1
Τα καλύτερα δέντρα τοπίου για την Ουάσιγκτον, DC
εξωραϊσμός δέντρων ανάμεσα σε σπίτια σε σειρά στην Ουάσιγκτον dc

Τα δέντρα μπορούν να σας βοηθήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας στον εξωραϊσμό – είτε πρόκειται για σκιά, ιδιωτικότητα, έμφαση στον υπαίθριο χώρο σας ή μια βουτιά χρώματος από άνθη κερασιάς στη δική σας αυλή στην Ουάσιγκτον, DC.

Και εδώ στην περιοχή, η φύτευση των δικών σας δέντρων όχι μόνο θα αναδείξει την αισθητική του σπιτιού σας, αλλά θα βάλτε τα χρήματα πίσω στην τσέπη σας.

Ας ρίξουμε μια ματιά στους καλύτερους τρόπους τοπίου με δέντρα γύρω από το αστικό σας σπίτι, στην Ουάσιγκτον, DC.

1. Φυτέψτε δέντρα για σκιά

Τα σκιερά δέντρα, συγκεκριμένα, εκτιμώνται από το DC Τμήμα Ενέργειας επειδή βοηθούν στον έλεγχο της απορροής των ομβρίων, μειώνουν το κόστος θέρμανσης και ψύξης, προάγουν τα οφέλη για την υγεία, μειώνουν την εγκληματικότητα, παρέχουν ενδιαιτήματα άγριας ζωής, αυξάνουν την ιδιωτικότητα και μειώνουν την ατμοσφαιρική και ηχορύπανση.

Αυτά τα δέντρα εκτιμώνται τόσο πολύ που οι κάτοικοι μπορούν να πληρούν τις προϋποθέσεις δωρεάν εγκαταστάσεις δέντρων ή εκπτώσεις σε δέντρα που αγόρασαν και φύτεψαν οι ίδιοι. Ο κατάλογος των επιλέξιμων δέντρων περιλαμβάνει διάφορες βελανιδιές και αγριόχορτες, καθώς και άλλες ποικιλίες – σκεφτείτε τις αμερικανικές φτελιές, τα φαλακρά κυπαρίσσια, τις σημύδες του ποταμού και τα κόκκινα δέντρα σφενδάμνου.

2. Χρησιμοποιήστε τα δέντρα για να προσθέσετε ομορφιά

Εκτός από τη σκιά, την προστασία της ιδιωτικής ζωής και τα οικολογικά οφέλη, τα δέντρα μπορούν επίσης να αυξήσουν την ελκυστικότητά σας, να χρησιμεύσουν ως εστιακό σημείο, να πλαισιώσουν ένα σπίτι ή να καλύψουν την περίμετρό σας. The Arbor Day Foundation έχει έτοιμα σχέδια σχεδίασης για όσους θα ήθελαν να κάνουν DIY τη δουλειά τους στον εξωραϊσμό των δέντρων.

Ωριμάζοντας σε ύψος από 15 έως 25 πόδια, ένα ανθισμένο δέντρο, όπως το kousa dogwood (cornus kousa) είναι το τέλειο σημείο εστίασης για μικρές αυλές. Αναπτύσσεται καλύτερα σε μερική σκιά (αλλά αντέχει τον ήλιο) και παρέχει άνθη λευκών λουλουδιών την άνοιξη. ένα βρώσιμο φρούτο στα τέλη του καλοκαιριού και το χρώμα του φθινοπώρου καθώς προχωρά το έτος. Μπόνους: Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά δέντρα σκυλόξυλου, η κούσα είναι ανθεκτική στα τρυπάνια και την ανθρακόζη.

3. Καλλιεργήστε δέντρα για τροφή

Αν θέλετε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας στην ανάπτυξη Οπωροφόρα δέντρα, υπάρχουν αρκετά που ευδοκιμούν στην περιοχή μας, όπως ευρωπαϊκά και ασιατικά αχλάδια, ροδάκινα, μήλα, σύκα και κεράσια. Ξεκινήστε βρίσκοντας ένα αξιόπιστο κέντρο κήπου και αγοράστε φυτά που δεν δείχνουν σημάδια ασθένειας ή άγχους. Προσοχή: Μόνο οι αχλαδιές και οι συκιές θεωρούνται εύκολες στη φροντίδα. Οι άλλοι θέλουν πολύ περισσότερη δουλειά.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να καλλιεργήσετε ελαιόδεντρα στη Ζώνη 7, αρκεί να είναι μιας ποικιλίας ανθεκτικής στο κρύο, όπως η ελιά arbequina.

4. Επιλέξτε το σωστό δέντρο για το σωστό μέρος

Βρίσκεται στο θερμότερο μέρος της Ζώνης Ανθεκτικότητας Φυτών 7, που σημαίνει ότι τα καλοκαίρια μας δεν είναι πολύ ζεστά και οι χειμώνες μας δεν είναι πολύ κρύοι, η Ουάσιγκτον, DC, αποδεικνύεται φιλόξενη για μια σειρά από είδη δέντρων, συμπεριλαμβανομένων αυτών των ιθαγενών. (Από την άλλη πλευρά, αυτά τα δέντρα πρέπει να αποφεύγονται.)

Υπάρχουν επίσης τα θέματα της σκιάς έναντι του ήλιου και της απόστασης – τα δέντρα που λειτουργούν σε μεγαλύτερες αυλές δεν ταιριάζουν καλά σε μικρές αυλές που καταλαμβάνονται από σπίτια σε σειρά. Εκτός από τα δημοφιλή αυτοφυή δέντρα, όπως τα ανατολικά κόκκινα μπουμπούκια, άλλα μικρά δέντρα κατάλληλα για περιορισμένους εξωτερικούς χώρους περιλαμβάνουν τις νότιες μανόλιες „Little Gem“ (magnolia grandiflora), καραβόδεντρα (malus), και ιαπωνικά σφενδάμια (σφενδάμι σφενδάμου).

5. Επιλέξτε Companion Plants

Αφού εγκαταστήσετε τα νέα σας δέντρα, προσθέστε όχι περισσότερο από 3 ίντσες σάπια φύλλα γύρω τους. Αυτό βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας και της θερμοκρασίας του εδάφους και προστατεύει τα δέντρα από τυχαία ζημιά στον εξοπλισμό. Προσέξτε να μην υπερ-πολτοποίηση.

Στη συνέχεια, σκεφτείτε να ενσωματώσετε φυτά συντροφιάς γύρω από το δέντρο σας. Οι εξαιρετικές επιλογές είναι θάμνοι (ορτανσίες, αζαλέες ή σπιρέα), πολυετή και μονοετή φυτά (ελλέβορος, λιρόπη, σάλβια ή διακοσμητικά χόρτα) και καλύμματα εδάφους (πασχαλιά, άρκευθος της ακτής και χειμερινό γιασεμί).

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τον εξωραϊσμό με δέντρα στην Ουάσιγκτον, DC

Ποια μικρά ταχέως αναπτυσσόμενα δέντρα είναι επίσης καλά για σκιά;

The Arbor Day Foundation προτείνει οπωροφόρα δέντρα, όπως κόκκινη νόστιμη μηλιά και αχλαδιά Bartlett ή ανθοφόρα δέντρα, όπως κρεπ μυρτιές και μανόλια.

Ποια είναι τα καλύτερα δέντρα προστασίας της ιδιωτικής ζωής για να φυτέψετε;

Τα καλύτερα δέντρα για να φυτέψετε για προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι τα αειθαλή δέντρα, καθώς διατηρούν τις βελόνες τους όλο το χρόνο. Ένα τέτοιο δέντρο που αναπτύσσεται καλά στην Επαρχία είναι το σμαραγδένια κουμαριά. Ένα κωνοφόρο χαμηλής συντήρησης με σκούρο πράσινο φύλλωμα, αυτό το δέντρο ωριμάζει σε ύψος 10 έως 15 πόδια.

Πού πρέπει να φυτευτεί ένα δέντρο στην μπροστινή αυλή;

Πριν φυτέψετε ένα δέντρο στην μπροστινή αυλή σας, εντοπίστε όλες τις υπόγειες εγκαταστάσεις κοινής ωφέλειας και λάβετε υπόψη τις εναέριες γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος. Είναι επίσης σημαντικό να φυτέψετε δέντρα αρκετά μακριά από το σπίτι σας, έτσι ώστε οι ρίζες του δέντρου να μην ενοχλούν τελικά τα θεμέλιά σας ή τα φύλλα και τα κλαδιά του να μην παρεμβαίνουν στη στέγη σας.

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για φύτευση στο DC;

ο International Society of Arboriculture συνιστά τη φύτευση δέντρων το φθινόπωρο, μετά την πτώση των φύλλων και τα δέντρα σε λήθαργο ή την άνοιξη πριν ανοίξουν τα μπουμπούκια. ο Διεύθυνση Αστικών Δασών του Επαρχιακού Τμήματος Συγκοινωνιών, που είναι αρμόδιο για τη φύτευση των μισών περίπου δέντρων στα όρια της πόλης, ξεκινά τη φύτευση τον Οκτώβριο και συνεχίζει μέχρι τον Μάρτιο.

Ποια είναι τα καλύτερα δέντρα για καλλιέργεια στην Ουάσιγκτον, DC;

Το υγρό-υποτροπικό κλίμα αυτής της περιοχής μπορεί να υποστηρίξει διάφορους τύπους δέντρων, όπως:

  • Sakura (ιαπωνικές κερασιές)
  • Αμερικανικές φλαμουριές
  • βελανιδιες
  • Δέντρα μανόλιας
  • Οπωροφόρα δέντρα
  • Αμαμήλις
  • Κόκκινοι σφενδάμοι
  • Σημύδες του ποταμού
  • Φαλακριά κυπαρίσσια
  • Dogwoods, serviceberries και άλλα ιθαγενή δέντρα

Πότε να καλέσετε έναν επαγγελματία εξωραϊσμού

Η εισαγωγή των δέντρων τοπίου είναι μια μεγάλη δουλειά, αλλά μην είστε υπερβολικοί. Ρωτήστε τους τοπικούς αρχιτέκτονες τοπίου για καθοδήγηση. Θα ερευνήσουν τον εξωτερικό σας χώρο και θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε δέντρα κατάλληλα για την αστική αυλή σας.

Και αν εσείς ή ο σκηνοθέτης σας φυτέψετε μία ή περισσότερες κερασιές στην αυλή σας; Λοιπόν, αφού έχετε τις δικές σας κερασιές, δεν θα είστε ένας από τους δεκάδες χιλιάδες που συρρέουν στο DC κάθε χρόνο για να δουν τα άνθη.

Και αν έρθει η ώρα που πρέπει να αφαιρέσετε την κερασιά σας. Απλά κάνε το. Μην λέτε ψέματα για αυτό, όπως έκανε ο Τζορτζ Ουάσινγκτον πολύ παλιά.

Κεντρική Φωτογραφία: χαριτωμένος / Adobe Stock

Άντρεα Μπάτλερ

Άντρεα Μπάτλερ

Απόγονος της φυλής Fulani, έμμονος στο Gettysburg και λάτρης της γραφής και της επεξεργασίας, η Andréa Butler ξεκίνησε το περιοδικό Sesi και έχει γράψει άρθρα για ιστότοπους, όπως το LivingSocial, το Talbot Digital, το Xickle, το περιοδικό Culturs και τη Rachel Ray. Η Andréa είναι κάτοχος πτυχίου στα Αγγλικά από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Greensboro και μεταπτυχιακό στη δημοσιογραφία περιοδικών από το Kent State University.

Schreibe einen Kommentar