Κορυφαία 12 χαρακτηριστικά εξωραϊσμού στην μπροστινή αυλή – Land-Con Ltd

1
Κορυφαία 12 χαρακτηριστικά εξωραϊσμού στην μπροστινή αυλή – Land-Con Ltd

Θέλετε να γίνετε πιο δημιουργικοί στον εξωραϊσμό της μπροστινής αυλής σας; Ο εξωραϊσμός της μπροστινής αυλής δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να περιοριστείτε μόνο στα ανθισμένα φυτά! Μπορείτε να πειραματιστείτε με μια ποικιλία αντικειμένων, όπως γλυπτά, μικρές πισίνες, μια ζεστή καμπάνα ή ένα καθιστικό.

Εδώ είναι δώδεκα σχέδια εξωραϊσμού μπροστινής αυλής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε την μπροστινή αυλή σας πιο ελκυστική, ενώ ταυτόχρονα εξερευνάτε τη δημιουργική σας πλευρά.

Εξωραϊσμός μπροστινής αυλής

Ιδέες εξωραϊσμού στην μπροστινή αυλή

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού επιλέγουν γρασίδι για το σχεδιασμό εξωραϊσμού της μπροστινής αυλής τους. Μπορείτε να απομακρυνθείτε από το συνέδριο και αντ ‚αυτού να γεμίσετε την μπροστινή αυλή σας με μικρούς θάμνους και δέντρα για να του δώσετε ένα καταπράσινο κάλυμμα.

Χρησιμοποιήστε Γλυπτά

Η χρήση των γλυπτών δίνει στο τοπίο της μπροστινής αυλής σας μια μινιμαλιστική και εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Αναπτύξτε έναν φράκτη για να αποφύγετε τα αδιάκριτα βλέμματα, καλύψτε την μπροστινή αυλή σας με χαλίκι μπιζελιού και τοποθετήστε ένα κομψό γλυπτό για να κάνετε την αυλή σας σύγχρονη και κομψή.

Δημιουργήστε έναν σκιερό κήπο χρησιμοποιώντας δέντρα και θάμνους για να δώσετε στον εξωραϊσμό της μπροστινής αυλής σας μια δροσερή και ελκυστική εμφάνιση. Συνδυάστε και συνδυάστε με χρώματα και υφές για να δώσετε στους επισκέπτες σας την εντύπωση μιας βόλτας στο δάσος.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απορριπτόμενα αγροτικά αντικείμενα, όπως μια γούρνα για να ενισχύσετε την εμφάνιση της μπροστινής αυλής σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε τη γούρνα στον κήπο σας με ανθισμένα φυτά για να προσθέσετε περισσότερο χαρακτήρα στην μπροστινή αυλή σας.

Αν και μια αρκετά αντισυμβατική ιδέα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λάκκο φωτιάς στην μπροστινή αυλή σας. Αυτό όχι μόνο προσθέτει περισσότερο στυλ στο τοπίο της μπροστινής αυλής σας, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αίθριο για την οικογένειά σας για να καθίσετε μαζί ένα δροσερό βράδυ και να χαλαρώσετε.

Εάν δεν είστε κάποιος που μπορεί να αφιερώσει πολύ χρόνο στη φροντίδα των φυτών, μπορείτε να πάτε για μινιμαλιστικό εξωραϊσμό της μπροστινής αυλής. Εμπνευστείτε από την άγονη κατάσταση ενός ράντσο και δοκιμάστε μια χαλίκι βεράντα με επένδυση από φυτείες ερήμου.

  • Φέρτε τον κήπο της κουζίνας μπροστά

Οι περισσότεροι άνθρωποι φυτεύουν τους κήπους της κουζίνας τους στην πίσω αυλή. Μπορείτε να φέρετε τον κήπο της κουζίνας σας στην μπροστινή αυλή σας και να τον περιφράξετε με λευκό στύλο για να δώσετε στην μπροστινή αυλή σας μια γοητεία του παλιού κόσμου!

Εγκαταστήστε το σύστημα συλλογής βρόχινου νερού στην μπροστινή αυλή. Δεν είναι μόνο μια πολύ μοντέρνα προσέγγιση στον εξωραϊσμό της μπροστινής αυλής, αλλά και ουσιαστική και βρόχινο νερό .

Παίξτε με τα χρώματα και τις υφές φυτεύοντας λαχανικά όπως ντομάτες, μαρούλια, αγγούρια και κολοκυθάκια σε υπερυψωμένα κρεβάτια. Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα λουτρό πουλιών ανάμεσα σε αυτά για τα πουλιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Εάν θέλετε να διατηρήσετε τον εξωραϊσμό της μπροστινής αυλής σας μινιμαλιστικό αλλά ενδιαφέρον, δημιουργήστε έναν καταρράκτη. Μπορείτε επίσης να βάλετε πέτρινα σκαλοπάτια για να πάτε με τον καταρράκτη και το voila! Έχετε ένα ήρεμο μέρος για να ξεκουραστείτε και να παρακολουθήσετε τον κόσμο ακριβώς στην μπροστινή αυλή σας!

  • Σύγχρονο στυλ με μασκότ

Μια μασκότ ή ένα μοναδικό γλυπτό μπορεί να προσθέσει πολύ δράμα στην μπροστινή αυλή σας. Είναι σύγχρονο, ενδιαφέρον και ελκυστικό αν κατασκευαστεί κατά παραγγελία!

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κατάστρωμα ή ένα μικρό καθιστικό στην μπροστινή αυλή. Αυτό μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα εξαιρετικό μέρος για συζητήσεις και συγκεντρώσεις.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις ιδέες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αυλή σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με ειδικούς!

Αφήστε μας να κάνουμε την μπροστινή αυλή σας ενδιαφέρουσα!

Στη Landcon, πιστεύουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας ικανοποιήσουμε. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 416.504.5263 ή να μας γράψετε στο [email protected] για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα σχέδια πισίνας, το σχεδιασμό καταστρωμάτων και όλα τα είδη εξωραϊσμού στο Τορόντο. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

Διαβάστε επίσης:

Σχέδια και ιδέες για εξωραϊσμό της μπροστινής αυλής για τον προϋπολογισμό

Εξωραϊσμός στην μπροστινή αυλή: Κορυφαίες ιδέες και συμβουλές σχεδίασης δρόμου

Όμορφες ιδέες και σχέδια για εξωραϊσμό μπροστινής αυλής

Schreibe einen Kommentar