Η AgriTech, το Πανεπιστήμιο Auburn συνεργάζεται για το SoilKit με την επωνυμία Auburn

1
Η AgriTech, το Πανεπιστήμιο Auburn συνεργάζεται για το SoilKit με την επωνυμία Auburn
image_pdf

Η AgriTech Corp. έχει συνεργαστεί με το Πανεπιστήμιο του Auburn σε ένα SoilKit® με την επωνυμία Auburn, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα που υποστηρίζονται από την έρευνα του Auburn. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα δημόσιο πανεπιστήμιο με επιχορηγήσεις γης συνεργάζεται με μια ιδιωτική εταιρεία για να προσφέρει ψηφιακή, κατανοητή αποτελέσματα δοκιμών εδάφους σε ιδιοκτήτες κατοικιών, διαμορφωτές τοπίου, αγρότες και δήμους.

Το SoilKit® μπορεί τώρα να προσφέρει την αποδεδειγμένη δύναμη των δοκιμών και της έρευνας από το Auburn’s College of Agriculture απευθείας σε καταναλωτές, τοπικούς δημιουργούς, αγρότες και δήμους μέσω της απλοποιημένης διαδικασίας δοκιμής εδάφους. Με τα ψηφιακά εργαλεία που παρέχει το SoilKit®, όπως γεωεντοπισμό διεύθυνσης, αυτόματη συμπλήρωση και υπολογισμό τετραγωνικών μετρήσεων μέσω δορυφόρου, είναι πλέον ευκολότερο από ποτέ να λαμβάνετε ποιοτικά αποτελέσματα δοκιμών εδάφους με συγκεκριμένες συστάσεις προϊόντων.Auburn University SoilKit

Τα δείγματα δοκιμής εδάφους με την επωνυμία Auburn θα δοκιμαστούν από γεωπόνους της Auburn στο Εργαστήριο Εδάφους του Πανεπιστημίου Auburn. Μετά την επεξεργασία των δειγμάτων, οι καταναλωτές λαμβάνουν μια ψηφιακή έκδοση των αποτελεσμάτων δοκιμών εδάφους και εξατομικευμένες συστάσεις προϊόντων μέσω email. Τα αποτελέσματα των δοκιμών και οι συστάσεις βασίζονται σε δεκαετίες γεωργικής έρευνας που χρονολογείται από την ίδρυση του Auburn College of Agriculture το 1872.

Αυτή η συνεργασία ωφελεί και τα δύο μέρη καθώς το SoilKit® συνδυάζεται πλέον με έναν εθνικό ηγέτη στη γεωργική επιστήμη. Ταυτόχρονα, το Auburn μπορεί να συνδεθεί με μεγαλύτερο αριθμό ιδιοκτητών σπιτιού και να προσφέρει εύκολα κατανοητά αποτελέσματα και συστάσεις μέσω της απλοποιημένης τεχνολογίας δοκιμών εδάφους του SoilKit®.Auburn University SoilKit

«Από την αρχή, αυτή η συνεργασία φαινόταν πάντα ως η τέλεια εφαρμογή», ​​δήλωσε η Christina Woerner McInnis, Διευθύνουσα Σύμβουλος και ιδρύτρια της AgriTech Corp. χορηγούν πανεπιστήμιο και είναι ειδικοί στη γεωργική επιστήμη για περισσότερο από έναν αιώνα. Ως alma mater μου, η Auburn έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και ανυπομονώ να συνεργαστώ με την Auburn στην πρώτη γραμμή της γεωπονίας αιχμής. ”

«Αυτή η συνεργασία με το SoilKit® θα επιτρέψει στο εργαστήριο δοκιμών εδάφους, ζωοτροφών και νερού του Πανεπιστημίου Auburn να συνδεθεί με ακόμη περισσότερους ιδιοκτήτες σπιτιού, παρέχοντας σαφείς και συνοπτικές συστάσεις για τη φροντίδα του εδάφους χρησιμοποιώντας έρευνα που υποστηρίζεται από το Πανεπιστήμιο Auburn», δήλωσε η Δρ. Jessica Davis, Διευθύντρια του Auburn Πανεπιστημιακό Εργαστήριο Δοκιμών Εδάφους, Ζωοτροφών και Νερών.

Μέσω των δεδομένων που έλαβε μέσω αυτής της συνεργασίας με το SoilKit®, η Auburn θα έχει ένα αποθετήριο δεδομένων για την παρακολούθηση της υγείας του εδάφους σε όλη την πολιτεία της Αλαμπάμα που προέρχεται από το πανεπιστήμιο. Με τη σειρά του, ο Auburn μπορεί να κάνει συστάσεις με βάση το τι είναι καλύτερο για την υγεία του εδάφους και του νερού της Αλαμπάμα.

«Οι συστάσεις για τα λιπάσματα του Πανεπιστημίου Auburn βασίζονται σε δεκαετίες έρευνας για τη συσχέτιση των επιπέδων θρεπτικών συστατικών στη δοκιμή εδάφους με την ανταπόκριση των φυτών», δήλωσε ο Δρ. Audrey Gamble, Επίκουρος Καθηγητής & Ειδικός Επέκτασης στο τμήμα Επιστημών Καλλιέργειας, Εδάφους και Περιβάλλοντος στο Πανεπιστήμιο Auburn. «Η χρήση συστάσεων που βασίζονται στην έρευνα διασφαλίζει ότι εφαρμόζεται αρκετό λίπασμα για την προώθηση της υγιούς ανάπτυξης των φυτών χωρίς την προσθήκη υπερβολικού λιπάσματος, το οποίο μπορεί να μολύνει τα κοντινά υπόγεια και επιφανειακά νερά».

Κάθε SoilKit® με την επωνυμία Auburn θα κοστίζει 29,95 $ και θα είναι διαθέσιμο για αγορά online στο earthkit.com. Θα είναι επίσης διαθέσιμα στο μέλλον για αγορά στα Auburn Extension Offices που βρίσκονται σε καθεμία από τις 67 κομητείες της Αλαμπάμα. Για να βρείτε το Auburn Extension Office που βρίσκεται πιο κοντά σας, επισκεφτείτε τον ηλεκτρονικό τους κατάλογο.

Θέλετε να μιλήσετε για τη συντήρηση του τοπίου με συναδέλφους επαγγελματίες φροντίδας του γκαζόν και του τοπίου;
Λάβετε μέρος στις συζητήσεις στο Φόρουμ Συντήρησης Τοπίου στο www.expired-link.com.

Schreibe einen Kommentar