Ενημέρωση δοκιμών Hydroponic Grow 1-1

Φίλτρο νερού για το σπίτι HydroLogic Eco Spring

Ενημέρωση δοκιμών Hydroponic Grow 1-1

Άνθρωπος & Υδροπονία VS Φύση….

Καλώς ήρθατε πίσω, εδώ στην Ενημέρωση 1-1 δοκιμών Hydroponic Grow. Έχουν περάσει μόνο λίγες μέρες από τότε που βάλαμε τις εγχώριες μεταμοσχεύσεις μαρουλιού υδροπονίας στο σύστημα NFT παραγωγής τροφίμων στην πίσω αυλή που έχουμε δημιουργήσει και με το οποίο εξοικειωνόμαστε.

Σε περίπτωση που απλώς συντονίζεστε, εδώ είναι ένα καλό μέρος για να ενημερωθείτε γρήγορα: | Κάντε κλικ εδώ |

Ενημέρωση δοκιμών υδροπονικής ανάπτυξης 1-1

Μεγάλα προβλήματα σε μικροσκοπικά πακέτα…

Αχ, ο αιώνιος αγώνας… άνθρωπος εναντίον ΑΝΤ. Ναι, έτσι….μυρμήγκια. Αναφέραμε προηγουμένως ότι φαινόταν σαν κάτι πολύ μικρό να πηγαίνει μετά τα πρώιμα λάχανα λάχανου που τοποθετήσαμε στο σύστημα NFT της πίσω αυλής. Μόλις όλα τα νεαρά μοσχεύματα μαρουλιού τοποθετήθηκαν στο σύστημα (τρεις ποικιλίες, συν ένα είδος λάχανου), τις επόμενες 48 ώρες το πρόβλημα προχώρησε. Οι μεγαλύτερου μεγέθους και πιο ανθεκτικές μεταμοσχεύσεις έχουν μείνει μόνες τους μέχρι σήμερα, ωστόσο ορισμένα από τα τρεξίματα από τον πειραματικό μας δίσκο σε αυτή τη δοκιμή ανάπτυξης τερματίστηκαν από αυτό που αποδείχθηκε ότι ήταν μυρμήγκια. Απίστευτος!

Θα μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι ο τελευταίος σπόρος για επιβίωση θα φυτρώσει σε ένα έρημο νησί, για να τον κόψει στη βάση από ένα μικροσκοπικό μυρμηγκάκι καθώς κοιμόντουσαν.

υδροπονικά παράσιτα μυρμήγκια

ΜΕΡΜΥΓΚΙΑ! προτιμούν τα λάχανα λάχανου, αλλά έχουν ακολουθήσει και τα πιο αδύναμα φύτρα μαρουλιού στο κοπάδι.

μυρμήγκι ζημιά υδροπονική μεταμόσχευση

ζημιά μυρμηγκιών σε νεαρή υδροπονική μεταμόσχευση πίσω αυλής

Πρώτη Προσπάθεια… Απέτυχε!

Σε εσωτερικούς χώρους, ανακαλύψαμε ότι οι κίτρινες κολλώδεις παγίδες είναι ένας ασφαλής, εύκολος και οικονομικός τρόπος αντιμετώπισης μιας ποικιλίας παρασίτων. Δεδομένου ότι είχαμε μερικές κλωτσιές γύρω, κόπηκαν σε λωρίδες και κολλήθηκαν σε περιοχές γύρω από το NFT Nursery Gully που έχει πέσει θύμα από τον τοπικό πληθυσμό μυρμηγκιών που κατοικούν στο αίθριο. Σίγουρα, ο χαμός τους ήταν επικείμενος – δεν ήταν έτσι, βλέποντας με τρόμο καθώς απλώς περνούσαν πάνω από την κολλώδη επιφάνεια… έναν άξιο αντίπαλο πράγματι.

Επόμενο βήμα: πάρτε μερικές μη τοξικές για τα κατοικίδια και τα ζώα παγίδες δολοφονίας μυρμηγκιών και τοποθετήστε τις γύρω από το σύστημα. Αυτό μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να αρχίσει να λειτουργεί – γι’ αυτό ζήστε και μάθετε.

nft παράσιτα κολλώδεις παγίδες

Αποδεικνύεται ότι τα μυρμήγκια μπορούν να χορέψουν κατευθείαν στις κολλώδεις παγίδες

Εδώ είναι το Take-A-Way:
 • αυξήστε τα μοσχεύματα για ανάπτυξη σε εξωτερικούς χώρους σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέγεθος, διατηρώντας τα γερά. Οι μεγαλύτερες μεταμοσχεύσεις έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να επιβιώσετε από αυτό που μπορεί να επιφυλάσσει η φύση μόλις γυρίσετε την πλάτη σας
 • Αν δείτε μικρά μαύρα μυρμήγκια γύρω από όπου σκοπεύετε να κάνετε κήπο, ΠΡΟΣΟΧΗ, ειδικά με πολύ μικρά και τρυφερά σπορόφυτα ή βλαστάρια. ασφαλείς και αποτελεσματικές παγίδες είναι διαθέσιμες αλλά δεν θα λειτουργήσουν αμέσως

Εν τω μεταξύ, στα ακατέργαστα κρεβάτια κήπων που κατασκευάσαμε από υλικά που επαναχρησιμοποιήθηκαν:

άχωμα κλίνες καλλιέργειας συγκομιδές

Αχ, Νίκη! Τα ασκαλώνια από τον προϋπολογισμό μας κατασκεύασαν χωρίς χώματα κρεβάτια.

Θέλετε να δείτε πώς κατασκευάζετε ΤΡΙΑ παραγωγικά υπερυψωμένα κρεβάτια όπως αυτό, εξαιρετικά φθηνά ή ακόμα και ΔΩΡΕΑΝ;

| Κάντε κλικ ΕΔΩ |

Καθαρισμός ως Διαχείριση Δεξαμενής Υδροπονίας

Την τελευταία φορά, συζητήσαμε τις ανησυχίες μας σχετικά με τη θερμοκρασία της δεξαμενής, η οποία κυμαίνεται από 67-76 βαθμούς F κατά τη διάρκεια των θερμότερων ημερών σε αυτήν τη γεωγραφική περιοχή, εποχιακά μέχρι σήμερα. Η θερμοκρασία της δεξαμενής κατά μέσο όρο συνήθως είναι περίπου 71 βαθμοί F, που αν και δεν είναι βέλτιστη, μπορεί να αρκεί για την πειραματική δοκιμή μας για την ανάπτυξη ποικιλιών μαρουλιού σε αυτό το υδροπονικό σύστημα NFT πίσω αυλής.

Σε Grozine Τεύχος 12μιλήσαμε με τον Michael Christian στο Αμερικανική Υδροπονία σχετικά με τη διατήρηση δεξαμενών στην εμπορική υδροπονία. Μία από τις τεχνικές διαχείρισης που συζητήθηκαν ήταν η κάθαρση και Ακολουθεί ένα παράδειγμα για το πώς μπορέσαμε να το βάλουμε σε λειτουργία στην πίσω αυλή μας, η υδροπονία αναπτύσσεται για να διατηρήσει το μαρούλι υγιές και χωρίς προβλήματα όσο το δυνατόν πιο φθηνά:

 • Καθώς πλησιάζει η περίοδος αιχμής της θερμότητας της ημέρας, επιλέγουμε αυτή τη φορά να συμπληρώσουμε τα επίπεδα της δεξαμενής υδροπονίας με φρέσκο, φιλτραρισμένο νερό (θα χρησιμοποιήσουμε βαλβίδα πλωτήρα εάν πάμε διακοπές, αλλά όχι πιθανότατα σύντομα!)
ΕΤΣΙ:
 1. Διατηρήστε πολύ κρύο νερό από τη βρύση-Δοκιμάστε να τρέξετε για να ποτίσετε άλλα μέρη του κήπου πριν την γέμιση της δεξαμενής
 2. Κατά τη διάρκεια της αιχμής της ζέστης ή απλά, συμπληρώστε τη δεξαμενή σε υπερχείλιση από το Purge Hole/Port (στο Fill Line) έως ότου η θερμοκρασία πέσει μερικούς βαθμούς. στο αποδεκτό εύρος
 3. Ελέγξτε το pH, προσθέστε περισσότερο Λιπάσματα Υδροπονίας για να αντικαταστήσετε αυτό που καθαρίσατε
ΟΦΕΛΗ:
 • τα μικροβιακά φορτία μειώνονται. νερό από την ιστορική λύση έχει επαναληφθεί με φρέσκια μερίδα
 • παρέχει πρόσθετο αερισμό, ανάμειξη/ανάδευση θρεπτικών συστατικών
 • μειώνει τη θερμοκρασία της δεξαμενής χωρίς ρεύμα
 • Όταν η ζήτηση νερού είναι υψηλότερη (συνθήκες ζέστης), η ζήτηση λιπασμάτων μειώνεται. βοηθά στην εξισορρόπηση των απαιτήσεων των φυτών
 • Μόλις τα στοιχεία λιπάσματος που έχουν καθαριστεί με υπερχείλιση αντικατασταθούν με φρέσκα, η διάρκεια ζωής του θρεπτικού διαλύματος παρατείνεται πριν απαιτηθεί πλήρης αλλαγή.
θερμές θερμοκρασίες δεξαμενής υδροπονίας

Αυτό απλά δεν θα κάνει! Πολύ ζεστό…

καθαρισμός δεξαμενής υδροπονίας

Hydro Res Purge: σημειώστε τη διαφορά στην ένδειξη στην οθόνη του ρεζερβουάρ

Τι έπεται:
hydroponics nft βασιλικός

γκουρμέ ποικιλίες σπόρων βασιλικού για υδροπονικές μεταμοσχεύσεις

Ετικέτες: καλλιέργεια υδροπονικών τροφίμων, Υδροπονία, συστήματα καλλιέργειας nft, Τεχνική θρεπτικών ταινιών

Leave a Reply

Your email address will not be published.