Εμπορική Καλλιέργεια Εσωτερικών Χώρων – GROZINEGROZINE

Φίλτρο νερού για το σπίτι HydroLogic Eco Spring

Εμπορική καλλιέργεια σε εσωτερικούς χώρους

Φωτεινά φώτα, ΜΕΓΑΛΟΙ Κήποι..

Τα μυστικά ανάπτυξης εμπορικού εσωτερικού χώρου αποκαλύφθηκαν: MK Confessions

MK-grozine-art

Υπάρχουν πολλά κάτω από την επιφάνεια οποιουδήποτε επιτυχημένου καλλιεργητή εσωτερικού εμπορίου για να μάθετε – είτε μεγαλώνετε είτε είστε μικροί.

Επέστρεψε! Η MK επιστρέφει–ΚΑΙ παραδίδει τα ίσια αγαθά για την αυξανόμενη επιτυχία εμπορικών εσωτερικών χώρων


Σημείωση συντακτών: Εντάξει παιδιά, ο MK δεν είναι αποκύημα* της φαντασίας μου, ούτε είναι το alter ego μου. Αυτός ο τύπος είναι πραγματικά, και ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που θα ανακαλύψετε εκεί. σε οποιονδήποτε κύκλο. Λοιπόν τουλάχιστον κατά την πιστή και ταπεινή σας γνώμη του συντάκτη. Λοιπόν, ας δούμε τι πετράδια από πληροφορίες και γνώσεις για την καλλιέργεια εσωτερικών χώρων πρέπει να μας βάλει σε αυτήν την Έκδοση του Grozine….


Εξομολογήσεις

GZ-Word up, χαίρομαι που μιλάω μαζί σας για τη μεγάλη ανάπτυξη και πάλι. Για να παίξουμε γρήγορα, την τελευταία φορά που σταματήσαμε ήσασταν:

  • εμπορική εσωτερική καλλιέργεια με μεγάλα «Δέντρα» σε γλάστρες ή σάκους 20-50 γαλονιών.
  • Το να φυτέψετε για δύο μήνες ή περισσότερο και να επιτρέψετε σε μεμονωμένα φυτά να φτάσουν σε μέγεθος με διάμετρο τεσσάρων ποδιών και ύψος έως και δέκα πόδια ήταν το πράγμα σας.
  • Το κάνατε αυτό σε χωρίς χώμα και χρησιμοποιούσατε έως και 2000 watt φωτισμού HPS σε μία μόνο εγκατάσταση, πλατύσκαλο χωρίς ανακλαστήρα.
  • Μόλις ξεκινήσατε να μετατρέπετε ορισμένες από τις εγκαταστάσεις σας σε CEA (κλειστά περιβάλλοντα, χωρίς ανταλλαγή αέρα).
  • Λοιπόν, τι συμβαίνει τώρα, ελπίζω να μην είναι το ίδιο ή αυτό θα είναι λίγο πιο σύντομο από ό, τι είχαμε σχεδιάσει…..

MKΧε χε. Μπα, με ξέρεις – αλλάζω συνέχεια, συνεχώς μεγαλώνω. Αυτό είναι ένα πράγμα για το εμπορικό παιχνίδι…αν δεν προσαρμόζεστε, σιγά σιγά γλιστράτε. Οι ανταγωνιστές σας και το ίδιο το παιχνίδι αναζητούν πάντα τρόπους για να εντείνουν τα υπάρχοντα πρότυπα – αν δεν τηρήσετε, ή καλύτερα να οδηγήσετε την αλλαγή μόνοι σας, θα βρεθείτε γρήγορα «εκτός από τη δουλειά».

Γ.Ζ.-Προφανώς, δεν είσαι…και από ό,τι βλέπουμε παρκαρισμένο έξω, τα πας καλύτερα από ποτέ. Εντάξει, ας πούμε το αυτονόητο για όσους είναι λιγότερο εξοικειωμένοι με την εμπορική σκηνή: το IT έχει αλλάξει αλματωδώς τα τελευταία χρόνια, δηλαδή ΟΛΟΙ το κάνουν – συνήθως όχι τόσο μεγάλο, αλλά όλα αθροίζονται σε σημεία κορεσμού σε βασικές αγορές .

MK- Το «παιχνίδι» όπως το λέμε, έχει αλλάξει ραγδαία τα τελευταία 2-3 χρόνια. Κάποτε ήταν πάντα Μεγαλύτερο είναι Καλύτερο… όχι τόσο πια. Με το τεράστιο άλμα στους αρχάριους παραγωγούς εκεί έξω (όλοι πιστεύουν ότι μπορείτε απλώς να συνδέσετε τα φώτα 1000w και είστε καθ’ οδόν προς την οικονομική επιτυχία) υπήρξαν ορισμένες πολύ αρνητικές επιπτώσεις στην αγορά. Οι τιμές είναι οι μισές από αυτές που ήταν και οι αγοραστές χονδρικής είναι πιο επιλεκτικοί από ποτέ.

Στο παρελθόν, η τάση ήταν “κάντε το μεγαλύτερο, συγκομιδή, χτίστε μεγαλύτερο, συγκομιδή-επαναλάβετε”. Αυτός είναι ένας διάδρομος στον οποίο δεν θέλετε να ανεβείτε. Έχω δει συνεργάτες και άλλους μεγαλοκαλλιεργητές να συντρίβονται σκληρά από το να φτιάχνουν πράγματα μέχρι τον ουρανό, μόνο για να πέφτουν δυνατά όταν η αγορά γλιστρήσει έξω – έστω και προσωρινά. Πολλοί καλλιεργητές δεν ανακάμπτουν από αυτό το είδος κατάρρευσης της αγοράς και έχω δει το μερίδιό μου από επιτυχημένους καλλιεργητές να συνταξιοδοτούνται νωρίς, είτε το ήθελαν είτε όχι.

GZ-Εννοείς ότι έπρεπε να χαλιναγωγήσεις τα πράγματα για να το πεις;

ΜΚ-Εν μέρει, ναι. Χρειάζεται ακόμα ένας σημαντικός αριθμός φώτων για να αξίζει τον κόπο ως προς το ζην αυτές τις μέρες, αλλά αντί να προσθέτω όλο και περισσότερα από τα ίδια, έχω σφίξει τα πράγματα. Υποθέτω ότι θα μπορούσατε να το ονομάσετε πιο κάθετη ολοκλήρωση.

GZ-Εννοείς κάθετη ανάπτυξη;!

MK-Όχι, δεν εννοώ αυτό φίλε μου….αντί να συνεργάζομαι με πέντε διαφορετικούς τύπους ή εταιρείες πάνω κάτω στην αλυσίδα εφοδιασμού, χειρίζομαι τα περισσότερα από όλα μόνος μου. Μου δίνει τον έλεγχο για αξιοπιστία και συνέπεια – όσο λιγότερα μπαλαντέρ παίζω τόσο καλύτερα όταν στοιχηματίζω μεγάλα. Για παράδειγμα, ένας καλλιεργητής μπορεί να επιλέξει τα δικά του στελέχη μπουτίκ με βάση την εξαιρετικά υψηλή ποιότητα (και να το διατηρήσει αποκλειστικό), να κάνει μόνος του τον πολλαπλασιασμό, να αυτοματοποιήσει τη δουλειά για να μειώσει την εργασία και να χρησιμοποιήσει καλύτερο σχεδιασμό και εξοπλισμό για να κάνει κάθε watt μετρώ. Έχω περάσει πολύ από την πρώτη μου ανάπτυξη – όχι πια “πετάω τη νύχτα”. Αυτό που κάνω απαιτεί προγραμματισμό και επένδυση. Αλλά αυτό είναι που πληρώνει, και μου επέτρεψε να μείνω στο παιχνίδι… άλλοι ήρθαν και έφυγαν… ΠΟΛΛΟΙ άλλοι, σε αυτό το σημείο… >>>

εμπορικές εργασίες καλλιέργειας σε εσωτερικούς χώρους

σοβαρός χυμός

GZ-Τι γίνεται με το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις;

MK-Υπάρχει μεγάλη διαφορά και εκεί τώρα. Δεν ασχολούμαι πια με την πώληση εμπορευμάτων – φρόνιμο είναι να αποστασιοποιηθείτε από αυτό και να αναπτύξετε τις δικές σας μοναδικές αγορές. Αν και χρειάζεται χρόνος, έχετε πολύ περισσότερο έλεγχο και ουσιαστικά γίνεστε ανταγωνισμός του εαυτού σας.

GZ-Σκέψου λοιπόν κάθετη;

MK-Δεξιά. Τώρα δραστηριοποιούμαι και βρίσκομαι στη διαδικασία επέκτασης των καταστημάτων λιανικής για τη συγκομιδή των προϊόντων μου ή άλλων καλλιεργητών που είναι σύμφωνα με τα πρότυπά μου (λίγοι είναι, ειλικρινά). Αντί να πουλάω κατά περίπτωση μέσω χονδρεμπόρων ή σε επίπεδο χονδρικής, μπορώ να πουλάω με βάση τον πελάτη ανά πελάτη. Όχι μόνο τα κέρδη είναι καλύτερα, αλλά με κρατά άμεσα σε συγχρονισμό με ό,τι υπάρχει ζήτηση – ή ακόμα καλύτερα, με βάζει στη θέση του οδηγού για να βοηθήσω να το μετακινήσω σε μια κατεύθυνση που είναι ευνοϊκή για την επιχείρησή μου.

GZ-Αυτό είναι εξαιρετικά πολύτιμο, αλλά με σεβασμό, είμαστε μάγος της ανάπτυξης – οπότε τι είναι το αδύνατο της εμπορικής ανάπτυξης αυτές τις μέρες – ελάτε να μοιραστείτε μερικά!

MK-Εντάξει, εντάξει… επόμενη έκδοση φίλε. Θα μιλήσω για τη στροφή μας από τα δέντρα χωρίς χώματα σε μεθόδους υπερπαραγωγικής υδροπονίας – καθώς και για μερικά από τα πράγματα που κάνουμε διαφορετικά για να παραμείνουμε πιο κερδοφόροι χωρίς να κάνουμε κοπή στην ποιότητα, η οποία παραμένει δουλειά νούμερο ένα. Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται «εμπορικά» νομίζουν ότι σημαίνει λιγότερη ποιότητα. Αυτή τη στιγμή, τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια, επειδή είναι μια αγορά αγοραστών. Λοιπόν, θα σας πω περισσότερα για το τι κάνουμε εκεί για να κάνουμε αυτό που ήδη κάνουμε ακόμα καλύτερο.

Μέχρι τότε….

εμπορική καλλιέργεια αερισμού χειρισμός αέρα

Δεν είναι πάντα εύκολο να διατηρείς την ψυχραιμία σου με τόσα πολλά φώτα που λειτουργούν…

Ετικέτες: εμπορική καλλιέργεια, LP grow

Leave a Reply

Your email address will not be published.