Εκχυλίσματα αιθέριων ελαίων Hydroponics Herbs

Φίλτρο νερού για το σπίτι HydroLogic Eco Spring

Εκχυλίσματα αιθέριων ελαίων Hydroponics Herbs

Οι εκχυλίσεις αιθέριων ελαίων με βότανα Hydroponics μπορεί να είναι διασκεδαστικές και εύκολες. Τα αιθέρια έλαια που εξάγονται από φυτά χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες για μια μεγάλη ποικιλία σκοπών, συμπεριλαμβανομένων καλλυντικών, φαρμάκων, προϊόντων καθαρισμού, βιομηχανικών εφαρμογών. Στην πραγματικότητα, πολλά φάρμακα ανακαλύπτονται στα φυτά στη φυσική τους κατάσταση. Από εκεί, μπορούν να εξεταστούν και, αν ταιριάζει ο σκοπός, να χρησιμοποιηθούν εκ νέου για σύνθεση, ώστε να κατοχυρωθούν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας-.

Το ξεκλείδωμα της δύναμης των κοινών φυτών κήπου γίνεται ευκολότερο και πιο προσιτό για τους λάτρεις της οικιακής υδροπονίας, όπως πολλές από τις τεχνολογίες υδροπονικής καλλιέργειας που επέτρεψαν σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να επωφεληθούν από την ευκολία, την προσβασιμότητα και την αποτελεσματικότητα της υδροπονικής καλλιέργειας μεθόδους.

Βότανα κήπου αιθέρια έλαια εκχυλίσματα απόσταξη ατμού

Πάνω από: Κιτ άμεσης απόσταξης ατμού για την εξαγωγή αιθέριων ελαίων από φυτά κήπου στο σπίτι ή στο αγρόκτημα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ, τα μωβ σημάδια στο σωλήνα συλλογής είναι εκεί που βρίσκεται το έλαιο μέντας

Η υδροπονία επέτρεψε στους ανθρώπους να αναπτυχθούν πιο παραγωγικά εκεί που μπορεί να μην είχαν αναπτυχθεί ποτέ στο παρελθόν, όπως συμβαίνει με την τρέχουσα έκρηξη στην καλλιέργεια ταράτσας και την καλλιέργεια σε εσωτερικούς χώρους σε μεγάλα αστικά κέντρα σε όλο τον κόσμο.

Είτε συλλέγετε τα βότανά σας από υδροπονία είτε απολαμβάνετε να μεγαλώνετε τον κήπο σας με τον παλιό τρόπο έξω στον ήλιο, για παράδειγμα με πρακτικές βιολογικής κηπουρικής, υπάρχουν αμέτρητα βοτανικά εκχυλίσματα που μπορείτε να εκτελέσετε στο σπίτι για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών – είστε μόνο περιορισμένοι με το πόσο ψάχνετε και ζητάτε να κάνετε στην αναζήτησή σας για την εύρεση των δικών σας θεραπειών και την κάλυψη μιας μεγάλης ποικιλίας αναγκών 100% φυσικά από το φυτικό βασίλειο.
Ακολουθεί μια μερική λίστα με κοινά βότανα και φυτά κήπου που συλλέγονται και εξάγονται για την αξία τους στα φυσικά αιθέρια έλαια που διαθέτουν:
Μέντα
Δυόσμος
Λεβάντα
ΣΟΦΌΣ
Βασιλικός
Ρίγανη

Υπάρχει πολύ καλή πιθανότητα να έχετε ήδη κάποια από τα φυτά που αναπτύσσονται – είναι εύκολο να βρείτε 100 χρήσεις για τη σύντομη λίστα βοτάνων παραπάνω για μια μεγάλη ποικιλία πραγμάτων, από την υγιεινή και την ομορφιά μέχρι τον καθαρισμό του σπιτιού – και φυσικά, οι γαστρονομικές δυνατότητες είναι απλά υπέροχο!

συλλογή αιθέριων ελαίων και ρητινών από τον ατμό των φυτών

Όταν εξάγετε μόνοι σας αιθέρια έλαια από βότανα, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ ΔΥΝΑΤΟΣ & ΣΥΓΚΕΝΤΡΙΚΟΣ. Είναι σοφό να μην υποτιμάτε πόσο ισχυρά μπορεί να είναι αυτά τα εκχυλίσματα!
Στα παραδείγματα φωτογραφιών μας εδώ σε αυτό το άρθρο, αυτό που βλέπετε είναι α Εξαγωγέας αιθέριων ελαίων 2L απευθείας απόσταξης με ατμό. Αυτό λειτουργεί με μια πολύ απλή αρχή:
1) Ο ατμός, σε ατμοσφαιρική πίεση από απεσταγμένο νερό στην κάτω φιάλη που θερμαίνεται, ταξιδεύει στο πάνω δοχείο που συγκρατεί το φυτικό υλικό. Σε αυτήν την περίπτωση, το Scotch Spearmint.
2) ο ατμός από το απεσταγμένο νερό διαλύει και μεταφέρει τα πτητικά αιθέρια έλαια και τις βιολογικές ενώσεις από φρέσκο ​​ή αποξηραμένο φυτικό υλικό που είναι υδατοδιαλυτό σε συμπυκνωτή.
3) η ψυχρότερη θερμοκρασία του συμπυκνωτή διαχωρίζει το λάδι και το νερό από τους ατμούς, όπου πέφτουν μέσω της βαρύτητας στον συλλέκτη
4) ο συλλέκτης επιτρέπει να στάζει καθαρό νερό, το οποίο βρίσκεται στο κάτω μέρος της μονάδας, ενώ το λάδι (επειδή το λάδι και το νερό δεν αναμειγνύονται όταν κρυώνουν) συνήθως επιπλέει από πάνω
5) για να συλλέξετε το εκχύλισμα μόλις ολοκληρωθεί η απόσταξη p[ηδιαδικασίαέχειολοκληρωθείαπλώςστραγγίζετετονερόαπότονσυλλέκτηκαιστησυνέχειαπιάνετετοαιθέριοέλαιοσεέναδοχείοήφιαλίδιο[processiscompleteyousimplydrainthewateroutofthecollectorandthencatchtheessentialoilinacontainerorvial

φυτικό υλικό απόσταξης με ατμό εκχύλισμα δυόσμου

Το πόσο λάδι θα αποδοθεί εξαρτάται από παράγοντες όπως ο τύπος του φυτού και φυσικά η ποιότητα της ίδιας της συγκομιδής του φυτού. Οι σύγχρονες πρακτικές καλλιέργειας και η διαχείριση λιπασμάτων καλλιεργειών μαζί με την επιλογή ποικιλίας μπορούν να αυξήσουν σημαντικά τις δυνατότητες ποσότητα και ποιότητα αιθέριου ελαίου από ένα στρέμμα ή και ένα τετραγωνικό μέτρο καλλιέργειας που καλλιεργείται ειδικά για την εξαγωγή αιθέριων ελαίων από τη συγκομιδή.

Μείνετε συντονισμένοι, έχουμε πολλά ακόμη να έρθουμε για το πώς μπορείτε να επωφεληθείτε και να διασκεδάσετε με τις εκχυλίσεις αιθέριων ελαίων από βότανα υδροπονίας.

Ετικέτες: εκχυλίσεις αιθέριων ελαίων, Υδροπονία, βότανα υδροπονίας, δυόσμος

Leave a Reply

Your email address will not be published.