Εκείνα τα ενοχλητικά πουλιά ξανά – Gardendaze

0
Εκείνα τα ενοχλητικά πουλιά ξανά – Gardendaze

20200618_172812

Έχω αυτό το κρεμαστό καλάθι για περίπου ένα μήνα περίπου, αλλά δεν έγινε ποτέ τόσο καλά όσο ήλπιζα. Επειδή είχα την ίδια ποικιλία σε αυτό το σημείο πέρυσι (ή το προηγούμενο έτος – μερικές φορές τα χρόνια θολώνουν μαζί) αποφάσισα να το ερευνήσω.

Το κατέβασα και άρχισα να βγάζω νεκρά φύλλα και φάνηκε ότι υπήρχαν πάρα πολλά νεκρά και σάπια φύλλα στο φυτό. Είμαστε πολύ ξηροί – θα έπρεπε να είχαμε περίπου 4 ίντσες βροχής για το μήνα σε αυτό το σημείο και είχαμε μόνο μια ίντσα, ταυτόχρονα.

20200618_172805

Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι αυτό που έβγαινε στο hsnds μου –μαζί με νεκρά φύλλα– ήταν μέρος μιας φωλιάς πουλιών! Φοβήθηκα κατάλληλα. Κοίταξα γρήγορα για να δω αν ήταν μια ενεργή φωλιά, αλλά παρόλο που ήταν όμορφα κατασκευασμένη, δεν υπήρχε κανένα σημάδι ότι ήταν σε χρήση.

Νομίζω, μάλλον, ότι ήταν έργο του αρσενικού σπιτιού. Κατασκευάζουν πολλαπλές φωλιές σε μια προσπάθεια να δελεάσουν έναν σύντροφο. Δεν συνηθίζουν όλοι – στην πραγματικότητα, δεν ξέρω γιατί ενοχλεί το σπίτι μου. Πάντα επιστρέφει στο κουτί φωλιάς που έχω για αυτόν. Υπάρχουν μωρά εκεί μέσα τώρα, στην πραγματικότητα.

Αλλά με τρόμαξε λίγο όταν σκέφτηκα για πρώτη φορά ότι είχα διαλύσει μια φτωχή μικρή φωλιά πουλιού.

Ούτως ή άλλως, το φυτό τα πηγαίνει ήδη καλύτερα. Μπά.

Schreibe einen Kommentar