Έξι λόγοι για να εξετάσετε το Sod Solutions Pro για ανακαινίσεις τοπίων

1
Έξι λόγοι για να εξετάσετε το Sod Solutions Pro για ανακαινίσεις τοπίων
image_pdf
Με τη χορηγία του

Sod Solutions

μικρόΗ od Solutions ερευνά, αναπτύσσει και κυκλοφορεί στην αγορά νέες ποικιλίες χλοοτάπητα τα τελευταία 27 χρόνια. Ο νέος επαγγελματικά εστιασμένος βραχίονας της εταιρείας, η Sod Solutions Professionals, παίρνει αυτή τη γνώση του κλάδου και τη χρησιμοποιεί, διευκολύνοντας έργα χλοοτάπητα μεγάλης κλίμακας από την αρχή μέχρι το τέλος.Ανακαινίσεις Τοπίου

Η επιλογή ενός γρασιδιού για ένα ευρύ φάσμα προκλήσεων τοπίου μπορεί να δημιουργήσει ή να χαλάσει ένα έργο. Διαφορετικά τοπία, γεωγραφίες, εφαρμογές και ακόμη και τα επίπεδα pH του εδάφους θα μπορούσαν να απαιτούν διαφορετικές ποικιλίες χόρτου. Κάθε ποικιλία έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά (όπως η ανοχή στη σκιά) που την καθιστούν πιο κατάλληλη για ορισμένες εφαρμογές από άλλες.

«Αποστολή μας είναι να διασφαλίσουμε ότι το σωστό γρασίδι χρησιμοποιείται στη σωστή τοποθεσία για να επιτύχουμε την καλύτερη μακροπρόθεσμη επιτυχία για τους πελάτες μας», δήλωσε ο διευθυντής Sod Solutions Pro, Erin Wilder.

Αυτή η ομάδα επαγγελματιών είναι επαρκώς προετοιμασμένη να βοηθήσει αρχιτέκτονες τοπίου, κατασκευαστές σπιτιών, διαχειριστές αθλητικών χλοοτάπητα, επιθεωρητές και ενδιαφερόμενους φορείς να λάβουν τις καλύτερες αποφάσεις κατά τη διάρκεια μιας ανακαίνισης.Sod Solutions Pro

Ακολουθούν έξι λόγοι για να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε την Sod Solutions Professionals για την επόμενη ανακαίνιση τοπίου ή γηπέδου ή γηπέδου γκολφ:

1. ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ: Η ομάδα Sod Solutions Professional εξετάζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε προϊόντος, απαντά στις τεχνικές ερωτήσεις σας και σας συνδέει με πραγματικούς επαγγελματίες χρήστες για να σας παρέχει πλήρη κατανόηση και εμπιστοσύνη στο προϊόν που επιλέγετε να καθορίσετε. Προσφέρουμε επίσης διαδικτυακά σεμινάρια „γεύμα και μαθαίνει“ για να εκπαιδεύσουμε το προσωπικό σας σχετικά με τις επιλογές χλοοτάπητα.

2. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή. Η Sod Solutions Pro διαθέτει ένα αποκλειστικό δίκτυο με περισσότερες από 250 εκμεταλλεύσεις χλοοτάπητα παγκοσμίως. Από μικρά πάρκα μέχρι ολόκληρες κοινότητες και γήπεδα γκολφ, μπορούμε να προμηθευτούμε έργα από ένα ή πολλαπλά αγροκτήματα, αν χρειαστεί. Είτε βρίσκεστε στο αρχικό στάδιο του προϋπολογισμού είτε θέλετε να παραγγείλετε γρασίδι αμέσως, η ομάδα Sod Solutions Pro θα σας παράσχει δεδομένα διαθεσιμότητας και τιμές για το έργο σας.

3. ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ: Η Sod Solutions Pro θα δημιουργήσει προδιαγραφές για υποβολή με το εύρος του έργου και την ποικιλία χόρτου που έχετε επιλέξει.

4. LOGISTICS ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ / ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ: Η Sod Solutions Pro θα βρει το αγρόκτημα, θα προγραμματίσει την παράδοση και θα διαχειριστεί την εγκατάσταση του γρασιδιού όταν το χρειάζεστε. Από πόρτα σε πόρτα, η ομάδα μεταφέρει το βάρος της εφοδιαστικής χόρτου σε ένα νέο τεχνολογικό επίπεδο με το ιδιόκτητο λογισμικό διαχείρισης αγροκτημάτων, Turf Logistics.

Η εξυπηρέτηση πελατών και η επιμελητεία αποτελούν βασικό συστατικό για την επίτευξη της επιτυχίας και η ομάδα Sod Solutions Professionals ανταποκρίνεται στην πρόκληση με το προσωπικό logistics πλήρους απασχόλησης και εξυπηρέτησης πελατών να συντονίζει τις παραδόσεις και να επιλύει προβλήματα με πελάτες και αγροκτήματα.

5. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Η Sod Solutions Pro συνεργάζεται με τραπεζική υποδομή για να αναλάβει την οικονομική πίεση της χρηματοδότησης μεγάλων έργων χλοοτάπητα. Τα τέλη είναι ελάχιστα και αξίζουν τους πονοκεφάλους που μειώνουν για την ομάδα σας.

6. ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ: Έχετε προβλήματα με την υγεία και τη ζωτικότητα του υπάρχοντος χόρτου σας; Αφήστε την ομάδα ειδικών της Sod Solutions Pro να σας βοηθήσει με επιτόπιες επισκέψεις, διάγνωση προβλημάτων και λύσεις. Αυτοί οι επαγγελματίες θα φτάσουν στην ουσία των ζητημάτων και θα καταρτίσουν ένα σχέδιο για να διορθώσουν τα προβλήματα.Ανακαινίσεις Τοπίου

Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα έργο ανακαίνισης χλοοτάπητα, επικοινωνήστε με τους επαγγελματίες Sod Solutions για να σας βοηθήσουν στη διαδικασία. Επίσκεψη www.SodSolutionsPro.com Για περισσότερες πληροφορίες. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την Pro Director Erin Wilder στο [email protected] ή 850-510-5412.

Η Sod Solutions Professionals είναι μέρος της Sod Solutions, μιας εταιρείας που εδρεύει στην περιοχή Charleston, SC. Η Sod Solutions έχει βοηθήσει με επιτυχία στην ανάπτυξη και κυκλοφορία στην αγορά πάνω από 20 διαφορετικές ποικιλίες χλοοτάπητα τα τελευταία 27 χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του Palmetto και CitraBlue Άγιος Αυγουστίνος, ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ και InnovationTM Zoysia and CelebrationΓεωγραφικό πλάτος 36 και NorthBridge Βερμούδαγκρα.

Schreibe einen Kommentar